Google Ventures, Avrupa'da toplam 100 milyon dolar tohum yatırımlar yapacak!

Google Ventures, Avrupa'da toplam 100 milyon dolar tohum yatırımlar yapacak!

TechCrunch'ın Avrupa'da düzenlediği ikinci Disrupt etkinliği haftasonu yapılan hackathon'un ardından bugün başladı. Açılış oturumunda Google Ventures partnerlerinin Avrupa'ya bakışlarını ve şirketin Avrupa açılımının konuşulduğu etkinliğin moderatörlüğünü TechCrunch Avrupa Editörü Mike Butcher yaptı.

Eski TechCrunch yazarı sonrasında CrunchFund ve en sonunda Google Ventures'a geçen MG Siegler, Google Ventures'ın Avrupa partnerleri arasında yer aldığı oturumdaki diğer isimler ise Tom Hulme, Avid Larizadeh, Bill MarisPeter Read, Eze Vidra'ydı.

Londra ofisiyle Avrupa'ya açılan Google Ventures'ın nasıl ilerleyeceği konuşulan etkinliği özetleyen cümle şirketin Avrupa'ya 100 milyon dolarlık bir fonla tohum yaptırımlar yapacağıydı.

Genel olarak büyük yatırımlar yapmasına alıştığımız Google Ventures'ın tohum yatırımlar yapacak olması ilk önce kafaları karıştırabilir ancak bunu Google Ventures'ın ilk adımı olarak değerlendirmek gerekiyor.

Oturumdaki konuşmacılardan MG Siegler, Google Ventures'ın Avrupa'yı küçükler ligi olarak görmediğini gelecekte şirketin önemli bir parçası olacaklarına inandıklarını belirtti.

Etkinlikle ilgili birçok haberle sizlerle birlikte olacağız, etkinlik canlı yayınını buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.