Fitbit akıllı saat yarışına "süper saati" Surge ile katılıyor

Fitbit akıllı saat yarışına

Giyilebilir cihazlarda fitnes takip bantlarıyla tanıdığımız Fitbit, akıllı saatler alanına giriş yapmaya hazırlanıyor. Pazarlama dökümanları basına sızan ürünü ilk haberleştiren The Verge'e göre, Fitbit'in yeni süper saatinin adı Fitbit Surge. "Fitness süper saati" olarak tanımlanan Fitbit Surge, iyi bir fitness takip cihazının akıllı saatlere göre modifiye edilmiş haline benziyor.

Habere göre, Fitbit'in bir süre sonra 249 dolardan piyasaya sunmayı planladığı Surge, GPS takip, PurePulse kalp atışı izleme ve diğer fitness aktivitelerinizin gerçek zamanlı verisini sunma özellikleriyle gelecek. Kullanıcıların 7 gün 24 saat giyineceği düşünülerek hazırlanan cihaz, uykunuzdan yaktığınız kalorilere kadar neredeyse tüm sağlık verilerinizi de takip ediyor. Diğer Fitbit cihazlar gibi uyku kalitenizi ölçen cihaz sabahları sizi alarmıyla uyandırıyor.

fitbit surge

Fitbit Surge, bütün bu verileri, akıllı telefonunuzdaki Fitbit uygulamasıyla senkronize ediyor. Cihazın "akıllı saat" olarak anılmasını sağlayan özelliklerse, telefon çağrıları ve mesajlar gibi temel fonksiyonlar için size uyarılar göndermesi. Fitbit Surge ile geri planda çalan müziği de kontrol edebiliyorsunuz, habere göre.

Fitbit Surge'ün sihah, barut rengi ve turuncu renkleriyle piyasaya sunulması planlanıyor. Buna ek olarak, Fitbit'in Surge'den önce iki yeni fitness takip cihazını tanıtması bekleniyor. Bunlar piyasadan çekilen Fitbit Force'un ileri versiyonları olarak adlandırılan The Charge ve The Charge HR olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.