Flickr iPad uygulamasını yayınladı

Yahoo'nun sahip olduğu fotoğraf barındırma ve paylaşım platformu Flickr, epey süredir beklenen iPad uygulamasını yayınladı.

Bir süre önce Yahoo yaptığı atakla bazı uygulamalarını tıpkı Google gibi iOS  platformları için daha iyi hale getirmeye karar kılmıştı. Bünyesinde 10 milyardan fazla fotoğraf bulunan Flickr'ın iPad uygulaması oldukça işlevsel tasarlanmış.

Uygulamayı kullanabilmek için iPad'inizin mutlaka iOS 8'e yükseltmiş olmanız gerektiğini en baştan belirtelim. Flickr'ın iPad uygulaması aynı zamanda bir kamera uygulaması da barındırıyor. Kısacası mobil fotoğraflarınızı da Flickr uygulaması üzerinden çekmeniz mümkün.

Flickr'ın 1000GB'a kadar (yani 1 TB) ücretsiz olarak sunduğu fotoğraf barındırma özelliği sayesinde, tüm fotoğraflarınızı Flickr uygulamasında saklamanız da dilerseniz mümkün. Bu alan fotoğraflar için bir hayli yeterli seviyede ve fotoğrafları paylaşmak konusunda da büyük kolaylık sağlayacağı aşikar.

iPhone kullanıcılarının telefonlarında iOS 8 yüklü ise uygulamayı güncelleyebilir, iPad kullanıcıları ise buradan uygulamayı şu anda indirebilir durumda. Şu anda 10 farklı dili destekleyen Flickr'ın, şimdilik Türkçe desteği bulunmamakta.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.