Ödeme sistemleri analitiği MyPat, küçük mağazalara ücretsiz hizmet sunacak

Ödeme sistemleri analitiği MyPat, küçük mağazalara ücretsiz hizmet sunacak

Ödeme sistemlerindeki sorunlara odaklanarak e-ticarette kârlılığı artırmayı hedefleyen mypat.co, genele açık ücret tarifesini yayınladı ve önemli 2 iş ortaklığına imza attı.

Eylül ayında sizlere tanıtığımız MyPat, kısaca hatırlatacak olursak, gerçek zamanlı ödeme analitiği olarak e-ticarette alışverişi terk edenlerin oranını (shopping cart abandonment rate) azaltarak kârlılığı artırmayı hedefliyor.

 Küçük müşterilere ücretsiz hesap

Hakan Erdoğan tarafından kurulan MyPat'in henüz açıklanan fiyat tarifesi aylık 2000 işleme kadar girişimlerin ücretsiz hizmet alabileceğini gösteriyor. Ücretsiz hesap üstündeki tüm hesap tiplerinde de 1 aylık boyunca ücretsiz kullanım sunuluyor.

mypat real time payment analytics

Yukarıda da görebileceğiniz gibi ödeme hacmine göre 5 farklı hesap tipi belirleyen Mypat, 2000 ve üzeri işlem adeti için aylık 59 dolar, 150 bin işlem adetine kadar 129 dolar, 300 bin işlem adetine kadar da aylık 199 dolar talep ediyor. Bunun üzerindeki e-ticaret şirketlerinin özel teklif alması gerekiyor.

Yeni büyük müşteriler

Türkiye'de büyük e-ticaret girişimlere baktığımızda aklımıza gelen markalar var ve Mypat bunlardan ikisini müşterileri arasına katmış bile. Kredi kartı ile ödeme kabul etmeye başlayan YemekSepeti.com ve Türkiye'nin en büyük pazar yeri girişimlerinden n11.com Mypat'i kullanmaya başlayan ilk müşteriler arasına girmiş. Tazedirekt.com ise MyPat'in ilk büyük müşterisiydi.

Türkiye'de SaaS tipi bir girişimlerin artması gerektiğini sürekli söylüyoruz ama yerli SaaS girişimlerine ilgi gösterilmediğinin de pekala farkındayız. Mypat ise bu kısır döngüyü kırmayı başarmış gibi görünüyor. Daha iyi haberler almak umuduyla yeni SaaS girişimlerinin de MyPat gibi gerçekten ihtiyaca dönük işler yapmasını umut ediyoruz. ;)

Mypat'in nasıl bir hizmet sunduğunu aşağıdaki videoda ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.