Apple Watch, lüks moda markaları tarafından tasarlansaydı neye benzerdi?

Apple Watch, lüks moda markaları tarafından tasarlansaydı neye benzerdi?

Apple, 2015 yılında piyasaya sunacağı Apple Watch'ı bir moda markası olarak konumlandırıyor. Paris Moda Haftası'nda görücüye çıkan ürün, geçtiğimiz hafta ünlü moda dergisi Vogue'un Çin baskısının da kapağındaydı.

vogue china apple watch

Üç farklı modelde sunulacak olan Apple Watch'ın kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebilir olmasına izin veren tasarımı bir moda markası olarak algılanmasında önemli bir faktör. Bu tasarımları biraz tutucu bulan Highsnobiety ise, Apple Watch'ın lüks saat markaları dokunuşuyla nasıl görüneceğini anlamaya çalışmış. Alexander Wang, Chanel, Maison Martin Margiela ve Louis Vuitton çizgilerini Apple Watch'a uyarlayan Flinz Leo'nun iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Apple Watch'ın bakması keyifli bu konsept görüntülerinin, tasarımcının hayal gücünden daha önemli bir anlamı var. Zira, akıllı saatler, büyük ölçüde Apple Watch sayesinde ana akım hale gelebilir. Yani Apple Watch birçok lüks saat üreticisi açısından aslında pazarda suları test etmek için önemli bir fırsat. İşler beklendiği gibi giderse, söz konusu tasarımların gerçek hayata uyarlanması da olası, tabi uzun vadede. Bu nedenle ilgimizi çeken fikire ait konsept tasarımları aşağıda sizin için bir araya getirdik:

Chanel
Chanel
Givency
Givency
Louis Vuitton
Louis Vuitton
 Maison Martin Margiela
Maison Martin Margiela
Alexander Wang
Alexander Wang
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.