Conspire: Ulaşmak istediğiniz kurum veya kişilere giden bağlantı aracı

Conspire: Ulaşmak istediğiniz kurum veya kişilere giden bağlantı aracı

conspireConspire, büyük veri analizini kullanan akıllı bir profesyonel bağlantı aracı. Profesyonel bağlantılar deyince akla ilk gelen isim olan LinkedIn'e göre daha sofistike bir yol izliyor. E-posta verilerinizi analiz eden Conspire, ulaşmak istediğiniz şirket ya da kişiye giden en güçlü yolu gösteriyor.

E-posta hesabızını/ hesaplarınızı girerek kullanmaya başladığınız Conspire'ın kullanımı oldukça basit. Web tabanlı servisin size ait sayfasında ulaşmak istediğiniz kişi ya da kurumun adını yazmanız yeterli. Kısa sürede kontaklarınızı analiz ederek size hedefinize ulaşacağınız en güvenli yolu gösteren Conspire'ın en dikkat çeken özelliği de bu ayrımı yapabilmesi. Conspire'ın iddiası sizin yakın iş arkadaşlarınız ve iş yaşamınızda belki sadece bir kez karşılaştığınız iki bağlantınız arasındaki farkı ayırt edebilmesi. İlgili kişilerle görüşme sıklığınız, cevap verme süreniz, ilişki süreniz gibi verileri de analiz eden Conspire bu sayede sizin ilişkinizin derinliğini de analiz ediyor. Conspire'ın algoritmaları hedefteki kişi ya da kuruma giden yolu olabildiğince yakın kontaklarınız arasından bulup çıkarmak üzerine kurgulanmış.

conspire 2

Conspire'ın profesyonel bağlantı haritası da bu nedenle daha gerçekçi. Bağlantılarınızı statik haritalanması yerine, iletişiminize göre sürekli güncellenen dinamik bir yaklaşım takip ediyor. Uygulamayı kullanarak yeni bir ağ ismi tanımlayıp, istediğiniz kişilere davetler göndermenize de mümkün.

Bir Techstars şirketi olarak 2013 yılında kurulan Conspire, 2,5 milyon dolar tohum yatırımı almış. İlk olarak TechCrunch'ın dikkat çektiği Conspire, kullanıcı sayısını son birkaç ay içinde 10 bin kişiden 13 milyon kişiye çıkarmış. Conspire'ın gelecek planları arasında e-postanızın yanına, Twitter, Facebook hesapları, ses ve metin mesajları gibi diğer iletişim araçlarının analize dahil edilmesi var.

Gizlilik hassasiyetinize özen gösteren Conspire e-posta hesabınızı depolamıyor, paylaşmıyor, burada sizin yerinize mesajlar göndermiyor. Tamamen ücretsiz bir servis sunan Conspire'ı incelemek isterseniz burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.