Avrupa'nın en büyük teknoloji etkinliği Web Summit, bu yıl 20 bin kişiyi ağırlayacak! [2 girişimciye davetiye]

Avrupa'nın en büyük teknoloji etkinliği Web Summit, bu yıl 20 bin kişiyi ağırlayacak! [2 girişimciye davetiye]

Dublin'de 3 yıldır düzenlenen ve her yıl bir öncekine göre hızlı bir büyüme gösteren Web Summit, bu yıl 4-6 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu Web Summit'e Türkiye'den 2 girişimciyi davet ediyoruz.

20 binden fazla katılımcı, 500'ün üzerine konuşmacı, 10 farklı sahne, 2000 girişimin standlarıyla yer alacağı etkinlik Avrupa'da düzenlenen en büyük teknoloji etkinliği olma iddiasında. Siz de bu etkinlikte yer almak istiyorsanız yazının sonunda formu doldurabilirsiniz.

web-summit-sahne

Geçen yıl 10 binin üzerinden katılımcıyı ağırlayan Web Summit, bu yıl 20 binden fazla konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. Daha öncekilerin aksine konferansı farklı sahnelere bölen konferans, konulara özel olarak Marketing Summit ile dijital pazarlama, Machine Summit ile geleceğin bağlantılı cihazlarını, Builders Summit ile yazılım ve tasarımcıları, Enterprise Summit ile kurumsal yazılım konularını, Investor Summit ile yatırım dünyasını, Music Summit ile dijitalin müzik ekosistemini nasıl değiştirdiği konuşulacak. Konferans dışında eğlenceli küçük eğlenceli etkinlikler de düzenlenecek.

Medya Sponsoru olduğumuz Web Summit'e Türkiye'den iki internet girişiminden birer kişiye davetiye hediye edeceğiz. Siz de davetiye kazanmak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Son başvuru tarihi 17 Ekim 18:00.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.