Apple'ın 16 Ekim'deki etkinliğinden önce yeni iPad'in görüntüleri basına sızdı

Apple'ın 16 Ekim'deki etkinliğinden önce yeni iPad'in görüntüleri basına sızdı

Apple'ın yeni iPad ve iMac'leri tanıtması beklenen etkinliğini 16 Ekim'de düzenleyeceği kesinleşti. Dün itibariyle basın mensuplarına etkinlik davetiyeleri göndermeye başlayan Apple'ın bu defaki mesajı: "Çok uzun zaman oldu".

16 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'de başlayacak etkinliği biz de canlı bloglamayla aktaracağız. Zira etkinlikte Apple'ın iPad Air ve Mini'nin yeni versiyonlarını tanıtması bekleniyor. Daha önce burada yer verdiğimiz Bloomberg haberinde 9.7 inçlik yeni iPad Air’in okumayı kolaylaştıracak bir ekran özelliğiyle geleceğinden söz ediliyordu. Yeni iPad Air'in daha ince olmasının ve altın renginin sunulmasının yanı sıra Apple'ın Touch ID özelliğini iPad'lere uyarlaması da beklentiler arasında. Etkinlikte yeni iMac ve OS X Yosemite da gündemde olacak gibi görünüyor.

Gelenek olduğu üzere Apple'ın lansmanından önce basına sızan ilk ürün görselleri ise Vietnamlı Tinthe blogundan. İlk olarak 9to5 Mac'in dikkat çektiği görüntülerde yeni iPad Air'in daha ince olması ve parmak izi tanıma özellği görülebiliyor.

ipad mini 2

Tenthe'ye göre yeni iPad Air 7 mm incelikte. Bu, 6,9 mm olan iPhone 6 ve 7,1 mm olan iPhone 6 Plus'ın tam arasında bir incelik.

ipad mini 2.2.

Apple, inceliği sağlamak için Mute düğmesinden vazgeçmiş, potansiyel sızıntıya göre.

ipad mini 2.3.4

En belirgin farksa parmak izi okuma yani Touch ID özelliği.

ipad mini 2.1

iPad air 2.4

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.