Bu yıl ikincisi düzenlenen Startup Live İstanbul'ın kazananları belli oldu

Bu yıl ikincisi düzenlenen Startup Live İstanbul'ın kazananları belli oldu

Girişimcilerin fikirleriyle katılıp yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulduğu uluslararası organizasyon Startup Live, 26 Eylül – 28 Eylül tarihlerinde ikinci defa İstanbul’da gerçekleşti.

İnternet dünyasının önde gelen şirketlerden birçok temsilcinin yer aldığı Startup Live İstanbul etkinliği, “54 saatte fikirden ürüne!” sloganıyla yola çıkarak bu yıl da birbirinden farklı ve başarılı ürünlerin çıkmasına olanak sağladı.

13 takımın jüriye yaptığı sunumlarla birlikte kazanan ilk üç ekip çeşitli ödüllerin sahibi oldu.

26 Eylül - 28 Eylül tarihleri arasında Okalip'te gerçekleşen etkinliğin finalinde 13 takım Startup Live İstanbul jürisine 4 dakikalık sunumlarını yapmasıyla birlikte bu yılın kazananı küçük ve orta ölçekli işletmeler için HR süreçlerini bulut-tabanlı olarak yöneterek takip edebilecekleri SaaS çözümü sunan KolayİK.com ekibi birinciliği kazandı.

su-istanbul-da

Yarışmanın ikinciliğini ise RFID, wireless ve bluetooth teknolojilerini kullanan ve mobil uygulamayla yönetilebilen akıllı priz çözümüyle Smart Energy ekibi kazandı. Ses teknolojisini temel alan akıllı ev otomasyonu çözümü Foxinhome ise etkinliğin üçüncüsü oldu.

Startup Live İstanbul'un birincisi olan KolayİK.com, Startup Live Academy online girişimci hızlandırma  programına ve Avusturya’da düzenlenecek Pioneers Festival’ine katılım hakkını elde etti. Dereceye giren diğer takımlar ise Medyanet tarafından dijital pazarlama eğitimi ve ekip başına 1.500 TL’ye kadar ön ödemeli ininal kart ödüllerine de sahip oldu. Startup Live İstanbul etkinliğinin final sunumlarını buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.