SEOZONE, SEO meraklılarını bir araya getiriyor [İndirim Kodu]

SEOZONE, SEO meraklılarını bir araya getiriyor [İndirim Kodu]

İlki geçen sene düzenlenen ve oldukça yoğun bir katılıma sahne olan SEOZONE, bu sene de 25 Ekim'de tüm SEO meraklılarını bir araya getiriyor.

SEOZEO tarafından organize edilen etkinlikte; hem yurtiçi hem de yurtdışından SEO konusuyla ilgili önemli isimler yer alacak.

25 Ekim'de Radisson Blu'da (Şişli/İstanbul) gerçekleşecek olan etkinlik; 5 farklı ülkeden 8 konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

SEOZONE'da geçen seneden farklı olarak bu sene bir de yat partisi düzenlenecek. Platinum bilet alan katılımcıların katılabileceği yat partisinde kontenjan 50 kişiyle sınırlı.

Webrazzi okuyucularına özel indirim

Etkinlikte Silver, Platinum ve Gold olmak üzere 3 farklı bilet satılıyor. Silver bilet satın alan katılımcılar internet erişimi ve sınırsız içecek imkanlarına sahip olurken Gold biletler ise bunlara ek olarak ücretsiz öğle yemeği yiyebiliyor ve konferans video'larına erişebiliyor.

Platinum bilet katılımcıları ise tüm bu hakların yanında yat partisine de katılabiliyor. Biletler sırasıyla 147, 187 ve 247 Euro. Bu arada etkinlikte 3 ve üzeri bilet satışlarında yüzde 30 indirim yapıldığını da ekleyelim.

Webrazzi okuyucuları ise 'WEBRAZZI40' kodunu kullanarak her 3 bilet kategorisi için de 40 Euro değerinde bir indirimin sahibi olabilir. Bu indirimden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey 'İndirim Kodu' alanına WEBRAZZI40 kodunu girmek. Ayrıca bu indirim kodu 3 ve üzeri satışlardaki yüzde 30 indirimle de birleştirilebiliyor.

M. Serdar Kuzuloğlu, Google'dan Murat Yatağan, Orainti'den Aleyda Solis, Point Blank SEO'dan Jon Cooper ve iPullRank şirketinden Mike King gibi isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı SEOZONE ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz bu etkinliğe tüm SEO meraklılarının katılmalarını tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.