Webrazzi Summit 2014 katılımcıları için etkinlik rehberi

Webrazzi Summit 2014 katılımcıları için etkinlik rehberi

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit'e yalnızca 1 gün kaldı!

Bu Perşembe günü yani 25 Eylül'de Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenecek olan Webrazzi Summit için geri sayımda sona yaklaşırken katılımcılarımız için bir rehber hazırlamak istedik.

Bu arada henüz Webrazzi Summit için yerinizi ayırtmadıysanız buradan etkinliğe kayıt olabilirsiniz. Webrazzi Summit'in bu seneki programını buradan inceleyebilir, etkinliğin 50'nin üzerindeki konuşmacısınaysa şuradan göz atabilirsiniz.

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri Webrazzi Summit 2014 için maddeler halinde hazırladığımız mini rehberle baş başa bırakıyoruz.

Etkinlik Öncesi

Program

Webrazzi Summit 2014'ün programına summit.webrazzi.com adresinden ve iOS ile Android cihazlar için hazırladığımız networking uygulamamızdan ulaşabilirsiniz.

Bir ana salon, bir de paralel salon olmak üzere 2 farklı salonda gerçekleşecek olan Webrazzi Summit için; dilerseniz web sitemizdeki takvim üzerinde katılmayı planladığınız oturumları işaretleyerek programın hemen altında yer alan 'Seçtiğim Oturumlar ile Programımı Oluştur' butonu ile .pdf olarak kendi programınızı oluşturabilirsiniz. Örnek bir program çıktısı tam olarak şöyle.

etkinlik-alani-webrazzi-summit-2013
Geçen sene stand alanımızdan bir kare

Ulaşım

Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleşecek olan Webrazzi Summit, sabah saat 8:00'de kapılarını açıyor. Yani etkinlik alanına erkenden gelip 09.00'a kadar kayıt ve networking ile vakit geçirebilirsiniz. Bu arada Webrazzi Summit'te program saat tam 9.00'daki açılış konuşması ile start alıyor.

Swissotel'de gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'e Taksim Meydanı ya da Beşiktaş'tan araç ile 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Swissotel'de aracınız için ücretli otopark da mevcut.

Diğer yandan Webrazzi Summit'e gelirken yol üzerinde Volt ile Webrazzi Summit'e gitmek üzere yolda olduğunuzu paylaşırsanız diğer katılımcılarla daha etkinlik alanına gelmeden tanışmanız da mümkün. :)

Swissotel için detaylı yol tarifine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Swissotel'i Google Maps'de de bulabilmeniz mümkün.

Mobil Uygulama

Etkinlik öncesi diğer katılımcılarla tanışmak, mesajlaşmak ve küçük toplantı saatleri belirlemek için oldukça kullanışlı olan Webrazzi Summit uygulamasında ayrıca etkinlik programı, konuşmacı detayları ve sponsorlar hakkında detaylı bilgileri de bulabilirsiniz. Bunun dışında etkinlik esnasında son dakika gelişme ve fırsatlarından haberdar olabilmek için uygulamamızı indirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz! :)

Webrazzi Summit uygulamasına iOS ve Android cihazlarınıza Bizzabo'yu yükleyip daha sonrasında da Bizzabo içinde 'Webrazzi' şeklinde bir arama yaparak ulaşabilirsiniz. Uygulama hakkındaki detaylara daha önce kaleme aldığımız tanıtım yazımızdan ulaşabilirsiniz.

webrazzi-summit-networking
Geçen sene etkinlik öncesi ana salondan bir kare

Etkinlik Esnasında

Etkinlik Alanı

Webrazzi Summit 2014; beşinci ve yedinci katta olmak üzere 2 ayrı katta düzenleniyor. Ana salon ve stand alanları beşinci kattayken paralel salon ise yedinci katta olacak. Bu arada ana salonumuzun adı; Fuji, paralel salonumuz ise Geneve - Luzern.

Etkinlik süresince her iki katta da sıcak/soğuk içecek ve çeşitli atıştırmalıkları bulabilirsiniz. 13.00-14.00 arasındaki öğle yemeği de her iki katta ve açık büfe şeklinde düzenlenecek.

Bu arada Webrazzi Summit 2014'e kayıt yaptıranlar etkinlik girişinde isim ve soyisimlerini vererek hızlıca yaka kartlarını teslim alabiliyor.

Ve gelelim etkinlik alanıyla ilgili en önemli soruya: kablosuz internet. :) Webrazzi Summit katılımcıları İnternet Sponsoru'muz olan Turkcell Superonline sayesinde etkinlik alanının tamamında kablosuz internete bağlanabilecek. Ücretsiz olarak hizmet verecek ağın ismi ise, 'Webrazzi'.

Sürprizler

10'larca sponsor ve katılımcı firmaya ev sahipliği yapacak olan Webrazzi Summit'te stand alanlarında çok sayıda sürpriz de katılımcılarımızı bekliyor.

Örneğin Yandex standına uğrayarak BiTaksi için indirim kodunun sahibi olabilir, Bayraktar & Partners tarafından dağıtılacak olan ücretsiz DVD filmlere (örneğin teknoloji meraklıları tarafından heyecanla karşılanan Jobs) sahip olabilir, ya da Ucakbileti.com‎ standından uluslararası bir uçuş kazanabilirsiniz. Bu gibi sürpriz ve demoları kaçırmamak için mobil uygulamamızı muhakkak yüklemiş olun!

Özel oturumlar

Webrazzi Summit 2014 etkinliğinde; Intel Türkiye mühendisleri tarafından verilecek olan workshop'ta Internet of Things (Nesnelerin İnterneti) hakkında değerli bir sunum ve ardından da demoyu izleyebilir, ayrıca Y Combinator ortaklarından Kirsty Nathoo ve Qasar Younis'in iki yerli girişimle tanışmasına şahit olabilirsiniz. Bu her iki özel oturum da Bern salonunda düzenlenecek.

Intel ve Y Combinator oturumlarıyla ilgili detaylı bilgiyi etkinlik günü mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak katılımcılarla paylaşacağız.

Webrazzi Summit katılımcılarına şimdiden keyifli bir etkinlik diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.