Webrazzi Summit katılımcıları için 'networking' uygulamaları yayında!

Webrazzi Summit katılımcıları için 'networking' uygulamaları yayında!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit'e sayılı günler kala katılımcılarımızı heyecanlandıracak bir haberle daha karşınızdayız.

25 Eylül tarihinde Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenecek olan Webrazzi Summit öncesi katılımcılar; iPhoneAndroid ve web üzerinde Bizzabo networking uygulamalarını kullanabilecekler.

Böylelikle Webrazzi Summit katılımcıları etkinlik öncesi diğer katılımcılarla networking yapabilecek, etkinlik esnasındaysa son dakika duyuruları ve sponsor fırsatları gibi değerleri bilgileri hem mobil platformlar hem de web üzerinden takip edebilecek.

Halihazırda Webrazzi Summit kaydını yapan katılımcılara dün giriş kodlarını bir e-posta ile ilettik.

Eğer halen kayıt olmadıysanız artık çok kısa bir süre kalan Webrazzi Summit'e hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz. 

Bizzabo uygulamasını iPhone ve iPad kullanıcıları buradan, Android kullanıcıları ise şuradan indirebilirler. Uygulamayı mobil cihazlarına indiren katılımcılar, arama bölümüne Webrazzi yazarak Webrazzi Summit'e özel olarak hazırlanan bölüme ulaşabilir.

Web ya da mobil uygulamalarda 'community' yani topluluk bölümüne kayıt yapmanız için ya e-posta adresinizle üyelik formunu doldurmanız ya da LinkedIn ile bağlanmanız gerekiyor.

Webrazzi Summit'e kayıt işlemi tamamlanan katılımcılarımız, kendilerine iletmiş olduğumuz e-posta üzerinde yazan kod ile Webrazzi Summit topluluğuna katılabilirler.

Söz konusu e-posta kendilerine ulaşmayan katılımcılarımız ise uygulama üzerinden bize bildirimde bulunurlarsa en kısa sürede kendileri için ayrılan kodu iletiyor olacağız. Bizzabo kullanımıyla alakalı detaylı bilgiye yazının sonunda ulaşabilirsiniz.

webrazzi-summit-networking

Networking uygulamaları katılımcıların ne işine yarayacak?

Webrazzi Summit katılımcıları etkinliğin networking uygulamalarıyla diğer katılımcıları görüntüleyebilir, şirket ya da iş alanı kategorisine göre arama yapabilir ya da dilediği kişiye uygulama üzerinden toplantı daveti yollayabilir. Örneğin etkinlikle mobil reklamcılık şirketleri ve o sektörün profesyonelleriyle tanışmak isteyen bir katılımcımız etkinlik öncesi diğer katılımcı kişi ve şirketler arasında filtreleme yapabilir, ilgi duyduğu alandaki kişilere toplantı daveti ya da özel mesaj atabilir.

Bizzabo uygulamalarıyla tüm bu networking avantajları haricinde; uygulama günü yoğun programdan kendiniz için hazırladığız takvimi görüntüleyebilir, ayrıca son dakika gelişmelerinden de anlık bildirimler ile haberdar olabilirsiniz.

Webrazzi Summit hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt işlemi için summit.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz. Hemen aşağıda ise Bizzabo'nun mobil platformlar ve web üzerinde yer alan uygulamalarının nasıl kullanılcağı hakkında detaylı bilgiler yer alıyor. Sorularınız için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

bizzabo-webrazzi-poster

Webrazzi Summit'in networking uygulamasına mobil cihazlarınızdan (iPhone/iPad, Android) ve web üzerinden ulaşabilirsiniz. Community (yani topluluk) bölümüne ulaşmak için Bizzabo'ya LinkedIn ya da e-posta adresinizle giriş yapmanız ve sonrasında da Webrazzi Summit'e kayıt olduğunuz e-posta adresinize gelen 'access code'u uygulamaya girmeniz gerekiyor.

Eğer 'access code'unuza ulaşamazsınız hem Bizzabo üzerinden hem de [email protected] adresine yazarak bize ulaşabilirsiniz. Uygulamaya üye olurken tüm sektör ve etiket bilgilerinizin otomatik olarak aktarımı için LinkedIn'i kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Community yani topluluk bölümünde tüm Webrazzi Summit katılımcılarını listeyebilir, dilediğiniz gibi arama ve filtreleme yapabilirsiniz. Bunun dışında diğer katılımcılara özel mesajla ulaşmanız ya da toplantı daveti göndermeniz de mümkün.

Webrazzi Summit gibi büyük çaplı etkinlikler için hazır networking uygulaması altyapısı sunan Bizzabo hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.