"Girişime Nasıl Başlamalı?" sorusunu işin uzmanları cevaplıyor

sam altman standford girisimcilik dersleriMIT gibi bir çok önemli eğitim kurumunun internet üzerinden yayınladığı eğitim içeriklerine bu kez Stanford'un CS183B nolu dersleri ekleniyor.

Y Combinator Başkan'ı Sam Altman'ın liderliğinde açılan 'How to Start a Startup' eğitimi yeni bir girişime başlayanlar için kaliteli içerikler sunacak. Çeşitli eğitim içeriklerinin ve 20 videonun paylaşılacağı sitede toplamda 1000 dakikalık videonun yayınlanması planlanıyor.

Bir girişimi büyütmenin bütün inceliklerinin paylaşılacağı derslerde, satıştan işe alıma, iş stratejisinden şirket kültürüne kadar farklı deneyimler paylaşılacak. Y Combinator girişimlerine ilham veren en iyi konuşmacıların (Marc Andreessen, Peter Thiel, Paul Graham, Dustin Moskovitz vb.) yer alacağı içerikler Y Combinator'ın girişimcilik ekosistemine büyük bir katkı daha yapmasını sağlayacak.

Salı ve perşembe günleri siteye videolar yüklenecek videoları birlikte izlemek için yüzlerce üniversite gruplar oluşturmaya başlamış. Henüz Türkiye'den bir üniversitenin ismini göremedim ama dilerseniz şu adresten üniversiteniz için ilk adımı atabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için startupclass.samaltman.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Stanford Üniversitesi'nin kısa süre önce de ücretsiz Teknoloji Girişimciliği kursu açtığını hatırlatmak isterim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.