ikinciel.com yönetim kadrosu da dahil olmak üzere tamamen yenilendi

ikinciel.com yönetim kadrosu da dahil olmak üzere tamamen yenilendi

Genel Bilgi Teknolojileri'nin bir projesi olarak sizlere tanıttığımız ilan sitesi ikinciel.com'un bu yılın Haziran ayında Genel'den ayrıldığını ve tamamen yenilendiğini öğrendik.

Mobil teknolojilere odaklanmak isteyen Genel Bilgi Teknolojileri bünyesinden ayrılan ikinciel.com ile birlikte kurucu ortaklardan Kıvılcım İstanbulluoğlu da GENEL’deki hisselerini devretmiş. Projenin yönetimini sürdüren Burak Akgül, Kıvılcım İstanbulluoğlu ve Zeynep İstanbulluoğlu'nun ikinciel.com'u '3 yıl içinde Türkiye'nin en çok kullanılan ilk 3 seri ilan sitesinden biri yapmak' hedefiyle yola koyulmuş.

33 bin üye, 37 bin ilan

ikinciel.com Genel Müdürü Zeynep İstanbulluoğlu'ndan aldığım bilgilere göre aktif olmayan ilanların kaldırılmasıyla sitede şu anda 37 bin civarında aktif ilan bulunuyor. Altyapısı ve tasarımı 8 aylık bir çalışmayla tamamen yenilenenen ikinciel.com'un üye sayısı ise 33 bin civarında.

ikinciel.com ucretsiz ilan sitesi

Sahibinden.com modeliyle çalışıyor

Emlakçıların, galericilerin ve perakendecilerin yanında bireysel kullanıcılar da hem ikinci el hem de yeni(sıfır) ilanlar yayınlayabildiği ikinciel.com, iş modeli açısından Sahibinden.com gibi ücretsiz ilanlara ek olarak mağaza satışları ve ilanların öne çıkarılması seçenekleri üzerinde duruyor. Rakiplerine nazaran birden fazla alt kategoride arama seçeneği sunarak farklılaşıyor.

Hem sahininden.com'un baskın gücü, hem de emlak ilanları kategorisindeki metrekare.com'un kapanmış olduğunu düşündüğümde ikinciel.com'un zor ama başarılması imkansız olmayan bir hedef koyduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki dönemde alacağımız yeni haberler almayı ve daha olumlu yorumlar yapabilmeyi ümit ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.