Monitise, 27 Eylül'de mobil uygulama geliştiricileri CampFire Day etkinliğine bekliyor

Monitise,  27 Eylül'de mobil uygulama geliştiricileri CampFire Day etkinliğine bekliyor

Şubat 2014’te İngiltere merkezli Monitise tarafından satın alınan Pozitron'un toplam değeri 100 Milyon doları bulan anlaşma ile 2014 yılının en büyük anlaşmalarından birisi olarak ulusal ve uluslararası camiada oldukça ses getirmişti.

Şirket hem sosyal sorumluluk girişimlerinin bir parçası hem de sektörde bulunan yazılım geliştiriciler arasında yakın bir network oluşturmak için CodeCamp ismiyle Android uygulama geliştirme odaklı ücretsiz bir program yapacağını ilk olarak Webrazzi Mobil '14'te duyurmuştu.

Android uygulama geliştirme konusunda bilgi sahibi kişilerin öncelikle seçileceği belirtilen program için bunun sebeplerinden biri olarakta programın standart eğitimden daha çok bir atölye çalışması olacağı ve katılımcıların Monitise'ın uzmanlarının anlatacağı konular üzerinden bir mobil uygulama geliştirmesi ve çalışma yapması teşvik ediliyordu.

Programın anahtar kelimeleri de buna uygun olarak seçilerek “Kodla, Ustalaş, Paylaş” olarak seçilmiş ve 10 gün boyunca, 19 farklı eğitmen toplamda katılımcılara Android, mobil uygulama geliştirmeyle alakalı toplam 64 saatlik bir eğitim vermişti.

monitise-campfire CodeCamp 27 Eylül tarihinde herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek CampFire Day etkinliği ile birlikte sona eriyor. Tam gün sürecek olan etkinlik daha çok bir workshop gibi ilerleyecek ve Monitise uzmanları katılımcılara mobil yazılım geliştirme süreçleri, UI/UX’in önemi, tasarım trendleri, uygulama pazarlama ve kalite kontrol süreçlerine dair sunumlar yapacak ve paneller düzenlenecek. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı 3 Teknokent  Konferans Salonu’nda yapılacak olan etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.