İstanbul'da 5 bin taksiye ulaşan BiTaksi Ankara'ya açıldı

İstanbul'da 5 bin taksiye ulaşan BiTaksi Ankara'ya açıldı

BiTaksi İstanbul dışındaki büyük şehirlere açılıyor. Kullanıcılarına en yakın taksiyi bulan ve yönlendiren taksi uygulaması BiTaksi'nin İstanbul'dan sonraki ilk durağı Ankara oldu.

BiTaksi'den aldığımız bilgiye göre Ankara'da yoğun ilgiyle karşılanan uygulama bugün 750 kayıtlı Ankara taksisi ile hizmete başladı.

Ankara'daki ilk haftasında müşterilerine özel bir fiyatlama sunan BiTaksi, kullanıcılarına bir hafta süreyle 20 liralık indirim sunuyor. 20 liraya kadar yapılan yolculukları ücretsiz hale getiren BiTaksi'nin kampanyasından bir hafta boyunca, aynı kredi kartıyla her gün faydalanmanız mümkün.

BiTaksi'nin Ankara'da hizmet vermeye başlaması, girişimin ilk faaliyete başladığı İstanbul'daki başarısıyla da ilgili.

bitaksiMart 2013'te İstanbul trafiğine çıkan BiTaksi'nin bugün, 5 binden fazla İstanbul taksisi tarafından aktif olarak kullanıldığı belirtiliyor. Kullanıcılar tarafından kolayca benimsenen mobil uygulaması da bugüne kadar 650 bin kişi tarafından indirilmiş.

BiTaksi'nin Ankara açılımıyla birlikte gelen bir diğer yenilikse, uygulamasından yapılan iki önemli güncelleme. Kısa bir süre önce Yandex ile işbirliği yapan BiTaksi, bu entegrasyonla kullanıcılarına çağırdıkları taksinin tahmini varış süresini, gerçek zamanlı trafik verisini hesaba katarak iletiyor.

Güncelleme aynı zamanda BiTaksi kullanıcılarının kampanya ve yenilikleri bildirimler bölümünden takip etmesini sağlıyor.

Ankara Elektrik Gaz Otobüs (EGO) İşletmeleri'nin verilerine göre Ankara'da ulaşımda taksi kullanan kişi sayısı Mayıs 2014 itibariyle 290 bindi. Yaklaşık 2 milyon kişinin özel ulaşım araçlarını kullandığı Ankara'da taksiler, bu araçların yaklaşık yüzde 14'ünü oluşturuyor. Bu, şüphesiz BiTaksi için de elverişli olabilecek bir oran.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.