Hack4Good bu kez iklim değişikliğine karşı 48 saatlik Hackathon'a davet ediyor

Hack4Good bu kez iklim değişikliğine karşı 48 saatlik Hackathon'a davet ediyor

Buzullar eriyor mu? CO2 ayak izimiz kaç? Peki internet girişimcilerini dünyayı saran sorunlarla başa çıkabilir mi? Bu ve benzeri sorulara kafa yoruyorsunanız 12­-14 Eylül tarihlerinde düzenlecek olan Hack4Good etkinliğine sizi davet ediyoruz.

Dünyanın 40 şehrinde eş zamanlı olarak geliştirilen ve aynı anda İstanbul'da da gerçekleştirilecek olan Hack4Good etkinliği bu yıl 6. kez düzenleniyor.

Yazılım mühendislerinden bilgisayar korsanlarına, UI/UX tasarımcılarından girişimcilere kadar farklı disiplinlerden 3000’in üzerinde profesyonel gönüllünün geekli.st tarafından düzenlenen bu özel etkinlikte 48 saat boyunca ter dökmesi bekleniyor.

En iyi girişim Climate Summit 2014'e gidecek

İklim değişikliği ile ilgili çevre dostu projelerin geliştirilmesini hedefleyen bu hackathon'da önce yerel değerlendirme ardından küresel değerlendirmeler yapılacak. İlk 3’e giren proje ekipleri de projelerini sunmak üzere Birleşmiş Milletler (UN) tarafından New York'ta organize edilen Climate Summit 2014'e davet edilecek.

Türkiye'de sosyal medya yazılım evi olarak konumlanan manifakture.com tarafından organize etkinlik Karaköy’deki Yazane Coworking Space'te düzenlenecek. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu bu etkinliğe ilgi duyuyorsanız hack4goodistanbul.com üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz. Şimdiden katılımcılara başarılar diliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.