Aslanoba Capital, ikinci el lüks giyim sitesi Modacruz.com'a yatırım yaptı

Aslanoba Capital, ikinci el lüks giyim sitesi Modacruz.com'a yatırım yaptı

Türkiye internet ekosisteminin en aktif yatırımcısı Aslanoba Capital'den e-ticaret alanında yeni bir yatırım daha geldi. İkinci el lüks modasına odaklanan Modacruz.com ilk yatırımını Aslanoba Capital'den aldı.

Modacruz.com, gardrobundaki fazla kıyafetlerden mantıklı bir şekilde kurtulmak isteyen Melis Güçtaş'ın harekete geçmesiyle Onur Selamet ve Ünal Kurt’un ortaklığıyla Şubat 2014'te faaliyete başlamış. 7 ay gibi bir süre içinde de 30 bin üyeye ve 2 milyon TL'lik envantere ulaşmış.

Avrupa ve Amerika’da yaygın olan ikinci el lüks giyim pazarının potansiyeli Aslanoba Capital'i harekete geçirmiş ve Modacruz'un ilk yatırımcısı olmuş. aslanoba capital modacruz yatirim ikinci el luks marka giyim 2

Kadınlara kendi gardroblarını oluşturma ve başkalarının gardroblarını karıştırma fırsatı sunan Modacruz, lüks markalı ürünleri orta düzey gelir seviyesindeki kadınlara ulaştırarak bu pazarın Türkiye'deki öncüsü olmayı istiyor.

Aldığı yatırımla Eylül ayında iOS ve Android uygulamalarını sunmayı planlayan Modacruz, yurtdışındaki kadınların da dolaplarını Türkiye’den alıma açmasını ve işlerini uluslararası çapta büyütmeyi hedefliyor.

aslanoba capital modacruz yatirim

Her zamanki yatırım imzalama fotoğrafını bu kez de aldık ama yatırım tutarı hakkında bir açıklama yapılmadığını üzülerek paylaşmak istiyoruz. Aynı tecrübeli girişimci kadrosunun yine ikinci el bebek kıyafetleri satışına dönük Bebecruz.com adında bir girişimi daha var ama o girişimin artık aktif olmadığını öğrendik.

Diğer yandan Aslanoba Capital'in moda alanında erkeklere dönük Fit&Color ve kadınlara dönük Modanisa yatırımları bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.