Yenilenen UzmanKirala.com, fiverr modeliyle Market bölümünü hayata geçirdi

Yenilenen UzmanKirala.com, fiverr modeliyle Market bölümünü hayata geçirdi

Türkiye'nin öne çıkan online freelance platformlarından biri olan UzmanKirala.com, kısa bir süre önce arayüz tasarımını ve iç yapısını tamamen yeniledi.

Tasarım olarak responsive yani ekran boyutuna duyarlı bir yapıya geçen UzmanKirala.com; aynı zamanda uzman, işveren ve market hesaplarının tek bir üyelik üzerinden kontrol edilmesine de izin veriyor.

Bu yılın başında platformla ilgili bazı istatistikleri sizlerle paylaşmıştık. Güncel rakamlara göre UzmanKirala.com'da 121 farklı alanda, 25 binin üzerinde kayıtlı uzman yer alıyor. Bugüne kadar 8 bin 539 proje ilanı oluşturulan platformda projelerin toplam bütçesi ise  41 milyon 329 bin 961 TL.

Platformun yeni arayüzünün göze hoş göründüğünü ve kullanım kolaylığının da arttığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm alt sayfalarıyla beraber responsive olan UzmanKirala.com'da uzman kimliğiyle Market bölümünde hizmet oluşturabilir, ya da proje sahiplerinin ilanlarına teklifte bulunabilirsiniz. Platformda proje sahibi olarak ise hem Market bölümünden hazır hizmetleri satın almanız hem de detaylı olarak proje oluşturmanız mümkün.

UzmanKirala.com'da tamamlanmayan, yarım kalan ya da proje sahibinin beğenmedi işler için komisyon alınmadığını ya da ücretsiz iade seçeneğinin yer aldığını da ekleyelim..

uzman-kirala-yeni-tasarim-ekran-goruntusuYenilenen UzmanKirala.com'da en çok dikkat çeken bölüm: market.uzmankirala.com

UzmanKirala.com için bahsedebileceğimiz bir diğer yenilik de Market bölümü. market.uzmankirala.com'da yayında olan bölümde çok sayıda hazır hizmet seçeneğini -WordPress kurulumu, sosyal ağlarda takipçi kazanımı ve karikatür çizimi gibi- bulabilir, dilerseniz hızlıca ihtiyacınız olan konuda hizmet satın alabilirsiniz.

UzmanKirala.com'dan Işık Sinoplu ile sitenin Market bölümü hakkında konuştuğumuzda kendisi şunları aktardı: "İşveren ve uzman üyelerimizden almış olduğumuz geri dönüşleri de değerlendirerek halihazırda var olan bir potansiyeli açığa çıkarmayı hedefliyip UzmanKirala Market’i hayata geçirdik. Market bölümünü uzman üyelerimizin sahip oldukları becerileriyle sunacakları hizmeti pazarlayabilecekleri bir platform olarak düşünebilirsiniz.

Dünyada bu konuda ciddi mesafeler katetmiş olan fiverr.com modeline benzer bir konsept ile çalışan Market'in kısa süre içerisinde ciddi bir ivme yakalayarak yerel rakiplerini geçeceğine inanmaktayız."

İzmir merkezli MegaHand firması tarafından satın alınmasından sonra tüm operasyonu İzmir'den yürütülen UzmanKirala.com için şu an çeşitli outsource takımlarla birlikte şirketin 8 kişilik ekibi çalışıyor. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.