Dijital ajanslar için proje ve zaman yönetimi uygulaması: Dashable [İndirim Kodu]

Dijital ajanslar için proje ve zaman yönetimi uygulaması: Dashable [İndirim Kodu]

Gün geçmiyor ki yeni bir verimlilik uygulaması daha gün yüzüne çıkmasın. Kendine hedef kitle olarak dijital alanda iş yapan ajansları seçen Dashable; en kısa tanımıyla, aynı proje için çalışan şirket içi ya da şirket dışı ekiplerin gerçek zamanlı olarak hangi işle meşgul olduklarını takip etmeye yarıyor.

Yani örneğin bir dijital ajansta aynı anda 4 farklı proje yürütüldüğünü ve bu 4 proje için toplamda 10'a yakın ekibin (müşteri tarafı, outsource edilen teknik ekip, ajans çalışanlar vs gibi) çalıştığını düşünün.

Dashable; bu 4 proje için çalışan herkesin o sırada hangi işle meşgul olduğunu takip edebilmeyi, geriye ne kadar iş kaldığını görebilmeyi, proje üzerinde zaman yönetimi yapabilmeyi ve proje bazlı olarak çeşitli raporlar alabilmeyi sağlıyor.

Dashable'ın en çok dikkat çeken özelliğiyse Trello, Basecamp, GitHub ve Pivotal Tracker gibi uygulama ve altyapılarla entegre olabilmesi.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi özellikle dijital ajanslara hizmet etmek isteyen Dashable'da tüm müşterilerinizi, kendi ekibinizi, hali hazırda yapmakta olduğunuz projeleri ve hatta faturalarınızı uygulamaya tanımlayabiliyorsunuz. Sonrasında her bir proje için Trello, Basecamp, GitHub ya da Pivotal Tracker ile entegre bir şekilde yapılan işleri takip edebilmeniz, proje için toplamda ne kadar çalışıldığını görmeniz ve proje bazında çeşitli raporlar alabilmeniz mümkün oluyor.

Ajansların bir müşteri için birden çok proje yapmasını, ve bu projelere farklı farklı ekiplerin dahil olmasından dolayı iş akışı ve ücretlendirme takibinin zor olmasından yola çıkan Dashable'ı 1 kişiyseniz aylık 10 dolar, 6 kişiye kadar ayda 79 dolar, 15 kişiye kadar da 199 dolar ödeyerek kullanabiliyorsunuz. Yeri gelmişken, Dashable'ı 15 gün ücretsiz kullanmanız mümkün.

dashable-ajanslar-icin

Özellikle ajansların daha kolay bir şekilde fatura çıkartabilmeleri adına çalışanları gün sonunda o gün yaptıkları işleri uygulamaya girmesi için yönlendiren Dashable, bir anlamda da kendini ajanslar için RescueTime olarak konumlandırıyor. Bu arada Dashable'ın kendi içinde yetkilendirme ve müşterilerin yaptığı ödemeler için PayPal entegrasyonu gibi özellikler de bulunuyor.

Aynı zamanda iOS ve Android platformları için mobil uygulamaları da bulunan Dashable; San Francisco merkezli Koombea şirketinin çok sayıda internet projesinden yalnızca biri.

Çoğu ajans için problem teşkil eden bir konuya çözüm üretmeye çalışan Dashable ve bunun yanında direkt ve en-direkt olarak çok sayıda rakibi bulunan Dashable'ı dilerseniz ücretsiz olarak buradan deneyebilirsiniz. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Webrazzi okuyucularına özel indirim

Dashable'ı denemek isteyen ilk 100 Webrazzi okuyucusu 'webrazzi' promosyon koduyla ürünü iki ay süreyle ücretsiz olarak kullanabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.