Microsoft'tan ünlüleri takip etmenizi sağlayan iPhone uygulaması: Snipp3t

Microsoft'tan ünlüleri takip etmenizi sağlayan iPhone uygulaması: Snipp3t

Microsoft'un son dönemde rakibi Apple'ın ekosistemine büyük ilgi duyuyor. Son olarak Microsoft Office ile iOS cihazlarda daha fazla kullanıcıya kendi marka değerleriyle erişmeye çalışan Microsoft, ünlü kişileri takip etmenizi sağlayan ve Snipp3t adını verdiği uygulamayı yayınladı.

Snipp3t ile amaç, sevdiğiniz ünlülerle ilgili olarak web ortamında ve sosyal medyada yer alan gelişme ve haberleri tek elden bir araya getirerek okumak. Ne kadar başarılı olur bilinmez ama magazin gündemi ve ünlüleri takip ediyor olmanın ne kadar revaçta olduğunu düşünürsek, pek çok çevrede iyi iş çıkartabilecek bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Kişilselleştirebilir şekilde, istediğiniz ünlüyü takip edebileceğiniz uygulama sizi takip etmek istediğiniz kişiler konusunda özgür bırakıyor. Web sitesinde yer alan bilgilere göre şu anda database içinde 10 binden fazla ünlü yer alıyor. Snipp3t üzerinden dilediğiniz ünlüyü takip edebiliyorsunuz. Böylece Snipp3t, bu ünlüler için de hayranları ile bir buluşma noktası niteliği taşıyor ve belki de uygulama kendi gelir modelini bile bunun üzerine kurgulayabilecek şekilde ilerleyebilir.

Screen Shot 2014-08-10 at 22.51.47

Şimdilik sadece iPhone versiyonu bulunan Snipp3t, iOS 7 için tasarlanmış ve sadece iOS 7 ve üstü işletim sistemi kullanan kullanıcılar tarafından indirilebiliyor. Android versiyonunun olup olmayacağı ile ilgili henüz kesin bir bilgi yer almazken, Microsoft bu konuda herhangi bir ibareye uygulamanın web sitesinde de yer vermemiş.

Snipp3t uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Bakalım Microsoft, Snipp3t ile belli bir başarı yakalayacak mı ve bu yeni işin çıktısı ne olacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.