Webrazzi Chrome uygulaması tamamen yenilendi!

Webrazzi Chrome uygulaması tamamen yenilendi!

main-imageWebrazzi Chrome uygulamasını 2013'ün Eylül ayında sizlere tanıtmıştık. Yenilenen Webrazzi.com tasarımıyla beraber bugün Chrome eklentisinin de tasarımını ve hatta genel yapısını tamamen değiştirdik.

Hali hazırda Google Chrome uygulamamızı kullanan okuyucularımız uygulamalarını güncelleyebilir, ya da ilk kez kurulum yapacak okuyucularımız şuradan yeni versiyona ulaşabilir.

Yenilenen uygulamada; her bir yeni sekme açışınızda Webrazzi'ye eklenen son haberler listeleniyor. Bunun dışında adres çubuğunuzun hemen yanında bulunan uygulama ikonuna tıklayarak da güncel Webrazzi haberlerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca yenilenen Webrazzi Chrome uygulamasıyla beraber yayına giren her bir haber için Google Chrome üzerinden bildirim almaya devam ediyorsunuz.

webrazzi-chrome-uygulamasi

Tamamen JavaScript kullanarak geliştirdiğimiz eklentide; Webrazzi'de yayına giren son 40 yazının başlık, görsel, yazar adı ve sosyal paylaşım rakamlarına ulaşmanız mümkün. Hem kendi sunucularımızdaki yükü azaltmak hem de size daha hızlı bir deneyim sunabilmek adına uygulamayı bir cache mekanizması üzerinde çalışır halde tasarladık. Dolayısıyla Webrazzi.com ile Webrazzi Chrome uygulaması arasında 5-6 dakikalık bir senkron farkı yaşayabilirsiniz.

Bu arada Webrazzi'yi bilgisayarlarından ziyaret eden okuyucularımızın yarısından fazlasının Google Chrome kullanıcı olduğunu da ekleyelim. Yenilenen Google Chrome uygulamamız hakkında yorum ve önerilerinizi tech webrazzi.com e-posta adresine bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.