Martin Fowler ücretsiz bir etkinlik için Eylül ayında İstanbul'da: ThoughtWorks Turkey Summit

Martin Fowler ücretsiz bir etkinlik için Eylül ayında İstanbul'da: ThoughtWorks Turkey Summit

Dünyada yazılım mühendisliği denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olan Martin Fowler, Eylül ayı içerisinde ücretsiz bir etkinlik için İstanbul'a geliyor.

Dünyaca ünlü yazılım danışmanlık firması olan ThoughtWorks'ün Türkiye ofisinin açılışını kutlamak amacıyla organize ettiği ThoughtWorks Turkey Summit, 11 Eylül Perşembe günü İstanbul Hilton Hotel'de düzenleniyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Hepsiburada ve Scrum Turkey ortaklığıyla gerçekleşecek olan etkinlik yarım gün sürecek. Saat 09.30'da sahneye çıkacak olan Fowler, 1 saat kadar İstanbul'daki IT ve iş dünyasına seslenecek. Etkinlikte daha sonra ise ThoughtWorks Türkiye ve Avrupa ofislerinden gelen konuşmacılar  Continuous Delivery,  Continuous Design ve Agile Development gibi konulardan bahsedecekler. Sabah 09'da başlayacak olan etkinlik öğlen 1'de sona erecek.

Martin Fowler hakkında

63 doğumlu olan Fowler, 80'li yılların başından itibaren yazılım dünyasının içinde bulunuyor. UML, patterns, OOP, Continuous Integration ve daha çok sayıda konuda dünya çapında akla gelen ilk isimlerden biri olan Fowler'ın aynı zamanda Manifesto for Agile Software Development'ın da altında imzası bulunuyor.

Hala Chief Scientist olarak ThoughtWorks bünyesinde çalışmaya devam eden Martin Fowler, yazılım geliştiriciler için başucu kitapları olarak değerlendirilebilecek çok sayıda kitabın da yazarı konumunda.

Martin Fowler

İstanbul'da bulunan -ya da 11 Eylül'de bulunabilecek olan- tüm yazılım sektörü çalışanlarını etkinliğe katılmaya davet ediyoruz. Diğer yandan Hepsiburada'nın kendi bünyesinde yaptığı teknoloji yatırımının da bir parçası olan ThoughtWorks'ün Türkiye operasyonu hakkında sizi daha sonra detaylıca bilgilendireceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.