Avrupa’nın önemli kuluçka merkezleri ve girişim hızlandırma programlarından biri (tam liste) olan Startupbootcamp,Türkiye pazarına da adım atmıştı ve yapılan başvuruların incelenmesinden sonra destekleyeceği girişimleri açıkladı. 16 Eylül'de Bahçeşehir Üniversitesi'nde ilk demo gününü yapacak olan hızlandırma programı seçtiği 9 girişimi duyurmuş.
2 hafta önce Avrupa'da finansal teknoloji alanında destekleyeceği girişimleri açıklayan Startupbootcamp, şu anda 18 girişimin büyümesine katkı sağlıyor. Şimdiye kadar da desteklediği girişimlerden 166'sı da ortalama yarım milyar Euro yatırım almayı başarmış. 3 girişim de çıkış yapmış.
Bakalım Türkiye'den seçilen aşağıdaki girişimler de Startupbootcamp'in başarılı girişimleri arasına eklenecek mi. Yorumlarınızı bekliyoruz...
- 315 Studio.biz: iBeacon teknolojisini bina içi pazarlama için kullanan sosyal bir konum tabanlı mobil çözüm.
- BenimCep.com: 2. el cep telefonu satışına aracılık eden bir platform. Kalite kontrolünün yanısıra uygun fiyatlı bir pazar olarak da öne çıkmak istiyor.
- Bir Cüzdan (Setsec): Tek tıkla ödeme yapmayı sağlayan mobil cüzdan çözümü. Yüksek güvenlik ve düşük komisyon oranlarıyla iddialı.
- Intelligent Papers: Bulut tabanlı ders kitabı paylaşım platformu. Dijital eğitim seçeneklerini zenginleştiriyor ve akıllı cihazlarda çevrim dışı erişim de sağlıyor.
- Moderasyon: Akıllı yorum yönetim sistemi. Otomatik sistem dilbilimsel değerlendirmelerde yapıyor.
- Raven: Geliştiricilerin ve tasarımcıların birlikte verimli şekilde iş yapmalarını sağlayan bir ortak çalışma platformu.
- Sencebence.com: Sosyal internet kullanıcıları markalarla bir araya getiren ve marka sadakatini artırmayı amaçlayan bu girişimi 2012 yılında sizlere tanıtmıştık.
- Tag2Sense (VesLabs): Tedarik zincirlerinde takip ve izleme için sensör tabanlı, teknolojiyi ön plana alan bir lojistik platformu.
- Cafe Zula: Kişiye özel içerikleri bir araya getiren çoklu platforma dayalı ve topluluk gücüne dayalı bir girişim.