BlackBerry Messenger'ın Windows Phone sürümü geliyor

BlackBerry Messenger'ın Windows Phone sürümü geliyor

BlackBerry Messenger, 2013 yılının hemen sonunda hem Android hem de iOS platformalarında yerini almış, çok kısa süre içerisinde ciddi indirilme rakamlarına ulaşmayı başarmıştı.

2014 yılının başında ise elden geçirilen ve güncellenen BlackBerry Messenger uygulamasının Windows Phone versiyonu bugün itibariyle resmi olarak Windows Phone işletim sistemli telefonlar için yayında olacağını duyurdu.

BBM PIN'lerini, sadece BlackBerry model telefonlarda değil, Android ve iOS cihazlarda da kullanmaya zaten başlamıştık. BlackBerry telefonların yaygınlığının azalması, BlackBerry'nin kaybettiği pazar payının farklı cihazlara kayması, en azından BBM kullananlarını böylece mağdur duruma düşmesini de engellemiş olacak.

BlackBerry Messenger'ın Windows Phone sürümü doğal olarak Windows Phone'a özgü bir tasarımla yeniden dizayn edilmiş. O yüzden BBM'in iOS ve Android tasarımına nazaran bir hayli farklı bir tasarım çizgisine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hemen aşağıdan BlackBerry'nin resmi YouTube hesabından yayınlanan videoya göz atabilir ve BBM'in Windows Phone versiyonuna göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.