BlackBerry Messenger'ın iOS ve Android uygulamaları 5 milyon indirmeye ulaştı bile

BlackBerry Messenger'ın iOS ve Android uygulamaları 5 milyon indirmeye ulaştı bile

BlackBerry akıllı telefon yarışında rakiplerin gerisinde kalmış olsa da, mesajlaşma uygulaması BlackBerry Messenger (BBM) belki de firmanın en popüler ürünü durumunda. BlackBerry de yakın zamanda bu uygulamasının etkisini ve gücünü artırmak için BBM'ı iOS ve Android'e taşıyacağını duyurmuştu.

BBM beklendiği gibi 21 Eylül'de yayınlandı. BlackBerry'nin konuyla ilgili resmi açıklamasında, daha önceden hazırlanmış olan sayfa üzerinden gerçekleştirilen kayıtlar 6 milyonu aştığı belirtiliyor. BlackBerry'nin resmi Twitter hesabından gönderilen bir tweet ise ilginin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösteriyor.

BlackBerry'nin tweet'ine göre ilk 8 saat içerisinde tam 5 milyon kişi BBM'ı indirdi bile...

BlackBerry Messenger

Daha önceden kayıt olan kullanıcılar beklemeden hemen BBM kullanmaya başlayabiliyorlar. Diğerleri ise aşırı yoğunluğu önlemek için şimdilik bir bekleme sırası oluşturulmuş durumda. Eğer daha önceden kayıt yaptıranlardan biri değilseniz sizin de e-posta adresinizi girip sıraya geçmeniz gerekiyor.

Bu sırada BBM'ın resmi olmayan bir Android sürümünün internete sızması BMM'ın daha geniş kitlelere ulaşması planları içerisinde tek prüz gibi görünüyor. BlackBerry, resmi Android uygulaması yayınlanmadan önce sızan bu Android sürümünün 8 saat içerisinde 1 milyonun üzerinde indirildiğini açıkladı.

BBM'ın Android sürümünü şu adresten, iOS sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.