Üç internet girişimine LeWeb'13 Paris bileti hediye ediyoruz [Katılım Formu]

Üç internet girişimine LeWeb'13 Paris bileti hediye ediyoruz [Katılım Formu]

Webrazzi olarak geçtiğimiz iki sene olduğu gibi bu yıl da Avrupa'nın en etkili internet konferanslarından olan LeWeb'in medya sponsoruyuz. 10-12 Aralık 2013 tarihlerinde Paris'te düzenlenecek olan LeWeb Konferansı, Avrupa internet ekosisteminin en önemli isimlerine ev sahipliği yapacak.

TechCrunch'ın Avrupa editörü Mike Butcher, Evernote kurucusu Phil Libin, AngelList kurucusu Naval Ravikant, Yossi Vardi, Orange CEO'su Stéphane Richard ve Google'da Ürün Direktörü olarak çalışan Bradley Horowitz gibi isimler etkinliğin konuşmacıları arasında.

Siz de etkinliğe katılmak istiyorsanız şuradan bilet satın alabilir, ya da 10-12 Aralık tarihlerinde Paris'te olabilecekseniz yazının sonunda bulunan formu doldurabilirsiniz. Formu dolduran girişimler arasında LeWeb'e katılma amacı tatmin edici olan üç girişime 1'er adet bilet hediye ediyoruz.

Aşağıdaki katılım formunu dolduran girişimler arasından seçilecek olan 3 şirket, 1'er adet ücretsiz biletin sahibi olacak. Girişimler istedikleri taktirde ikinci bilete de yüzde 50 indirimle sahip olacaklar. Ve tabii ki girişimlerin Paris'e ulaşım ve orada konaklama masrafları kendilerine ait. Katılım formu için son başvuru tarihi ise 25 Ekim 2013, saat 15:00.

Burada yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına tekrar etmek gerekirse söz konusu biletlerin; LeWeb bünyesinde düzenlenecek olan girişim yarışması herhangi bir alakası yok. Webrazzi olarak yanlızca medya sponsoru olduğumuz bir etkinlik için 3 adet yerli girişime ücretsiz bilet imkanı sağlıyoruz. NOT: Başvuru dönemi sona ermiştir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.