Ülkemizde de hizmet veren Quandoo 25 milyon dolar yatırım aldı

Ülkemizde de hizmet veren Quandoo 25 milyon dolar yatırım aldı

Ocak ayında aldığı yeni yatırımla Türkiye'de büyümek istediğin paylaştığımız Quandoo yeni tur yatırım aldı. 2012'de Berlin'de kurulan online rezervasyon platformunun yeni tur yatırımı 25 milyon dolar olarak açıklanırken, yatırımcılar daha önceki turlarda da var olan Texas Atlantic Capital, DN Capital, Piton Capital, HV Holtzbrinck Ventures ve Sixt Family olmuş.

Bu turla birlikte 39,3 milyon dolar toplam yatırıma ulaşan Quandoo'nun rezervasyon hizmetinin rakiplerinden farklılaştığı önemli bir nokta bulunuyor. Restoranlara yönetim sistemi sunan Quandoo, işletmelerin gerçek zamanlı kampanya yapabilmesinin önünü açıyor. Detaylandırmak gerekirse Quandoo’nun işletmelere entegre bir kasa sistemiyle rezervasyon ve veri yönetimi dahil olmak üzere müşterilerine kendi kapasitelerini pazarlamalarına olanak tanıyor. 

Restoranların verimsiz zaman dilimlerini belirlemesi ve buna kampanya yapmasına olanak tanıyan Quandoo'nun küresel rakamlarıysa dikkat çekiyor. 8 ülkede 3 binin üzerinde restoranda hizmet veren girişim, şimdiye kadar 1,5 milyon sandalye rezervasyonu gerçekleştirmiş. 180 çalışanıyla hizmet veren Quandoo'nun Türkiye'de 10 kişilik ekibi bulunuyor.

Restaurant listning

Ülkemize adım atmasından kısa bir süre geçmesine rağmen hizmet verdiği restoran sayısını 250'ye çıkaran girişim, geçen süre içerisinde yenilikler de olmuş. Tasarımda değişikliklerle daha kullanışlı hale gelen Quandoo, işletmeler odağının haricinde müşteriler için de Rezervasyon Sadakat sistemi oluşturmuş.

Rezervasyon sadakat sistemiyle Quandoo'da ilk yapılan rezervasyon 500 puan, sonraki her rezervasyon 100 puan veriyor ve kazanılan her 1000 puanı 25 TL olarak hizmet verdiği restauranlarda harcama imkanı sunuluyor. Quandoo'yla ilgilenenler işletmeler tarafına buradan, müşteri tarafınaysa buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.