Microsoft 5 farklı etkinliğini tek bir etkinlik altında birleştiriyor

Microsoft 5 farklı etkinliğini tek bir etkinlik altında birleştiriyor

microsoft yeni etkinlik 2Microsoft, ürün ve hizmetlerinde yaptığı yeniliklerden sonra etkinlikler tarafında da yeni bir adım atıyor. İşletmelere dönük ticari teknoloji etkinliklerini tek bir etkinlik altında topluyor.

Yapılan açıklamaya göre 2015 yılında SharePoint Conference, Exchange Conference, Lync Conference, Teched ve Project Conference etkinlikleri düzenlenmeyecek. Tüm bu etkinliklerin içerikleri ilk olarak 4 Mayıs 2015'te düzenlenecek bir etkinlikle Microsoft müşterilerine sunulacak.

Daha önce Microsoft Management Summit etkinliğinin fişini çeken teknoloji devi bu yeni etkinlikte Microsoft'un stratejilerini, hedeflerini ve ürünlerini müşterilerine en iyi şekilde ve tek hamlede sunmak istiyor. Şirketleri ilgilendiren ürünlerin boy göstereceği etkinlik, hem teknik destek anlamında hem de topluluk ve bağlantı kurma anlamında daha fazlasını vaad ediyor.

Diğer yandan Microsoft'un bir başka geliştirici etkinliği olan Build Developer Conference ayrı olarak düzenlenmeye devam edecek. Bu yılki TechEd Europe etkinliği ise planlandığı gibi 28-31 Ekim'de Barcelona'da düzenlenecek.

Chicago'da düzenlenecek yeni büyük etkinlik Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın fikri mi meçhul. Ancak Nadella'nın bulut ve mobil öncelikli bir stratejiyle Microsoft'a yeni bir soluk getirmek istediğini biliyoruz. Azaltılan iş gücünün de bu tip yeni hamlelerle bağlantısı olabilir. Nihayetinde Microsoft'un tek bir etkinlikle daha fazla ses getirebileceğini düşünebiliriz. Tabii işletmelerle olan ilişkisini de yıl boyunca sürdürmesi gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.