ininal, Emerging Payments Awards yarışmasında finalistler arasında

ininal, Emerging Payments Awards yarışmasında finalistler arasında

Emerging Payments AwardsPrepaid Awards tarafından düzenlenen Emerging Payments Awards (Yükselen Ödeme Sistemleri Ödülleri) final listesinde Türkiye'den de bir girişim yer aldı. Ön ödemeli kart çözümleri sunan ininal önemli rakipler arasında 1. seçilmeyi bekliyor.

Dünyanın bir çok ülkesinden başvuruları kabul eden 21 farklı kategoride ödeme sistemleri üzerine ödüller dağıtan Emerging Payments Awards, ininal'ı "en iyi küresel ön ödemeli tüketici programı" kategorisinde final listesine aldı.

Bu sene rekor bir katılım alan yarışmada ininal ile aynı kategoride E-Meditek, Travelex ve Ukash gibi adaylar var. Hemen küçük bir hatırlatma yapalım; Travelex, Mastercard tarafından 290 milyon pound nakitle satın alınmış gayet başarılı bir girişim ve Ininal'ın bu kategoride yer alması kendi adına önem arz ediyor.

ininal on odemeli kart sistemleriKısa bir özet geçmek gerekirse; 2013 sonunda internetten bakiye yükleme özelliğini açan ve Webrazzi için de bir ön ödemeli kart hazırlayan Ininal, Red Harring'den ödülle dönmüştü ve kurucu ortaklar Bülent Tekmen ile Çelik Ören Endeavor girişimci ağına seçilmişti. Geçtiğimiz Mayıs ayında da İngilizce ve Arapça dil seçeneklerini siteye ekleyerek yabancı kullanıcılara da ulaşmak istediğini göstermişti.

Emerging Payments Awards, final sonuçlarını jüri seçininin ardından 23 Ekim'de Londra'da açıklayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.