Webrazzi Summit'in ilk konuşmacıları ve tükenmek üzere olan indirimli biletleri

Webrazzi Summit'in ilk konuşmacıları ve tükenmek üzere olan indirimli biletleri

25 Eylül'de Swissotel Bosphorus'ta gerçekleşecek Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için hazırlıklarımız sürüyor. Geçen hafta indirimli fiyatlarla biletlerini satışa sunduğumuz Webrazzi Summit'in bugün ilk konuşmacılarını açıklıyoruz.

Daha önceki yıllarda da bizlerle olan TechCrunch'ın Avrupa editörü Mike Butcher, TheNextWeb'den ayrıldıktan sonra Avrupa'ya odaklı teknoloji blogu Tech.eu'yu kuran Robin Wauters ve gelişmiş web analitik servisi SimilarWeb'in kurucusu Or Offer Webrazzi Summit'in ilk konuşmacıları oldular.

Özellikle önde gelen global teknoloji basınından bu sene çok fazla katılımcımız olacak. O yüzden dünyayı hedefleyen girişimler şimdiden yerlerini ayırtsınlar.

Geçen yıllarda olduğu gibi internet ve teknoloji ekosisteminin önemli isimlerinin sahne alacağı Webrazzi Summit'e devam eden kampanyamız ile indirimli fiyatlardan tanesi 200 Euro'dan 2 bilet alarak katılabilirsiniz.

Sadece 200 biletle sınırlı olan özel erken kayıt dönemimizin son 20 bileti kaldı ama üzülmeyin kontenjanı biraz daha yükselttik ve 50 bilet daha ekledik.

7 Temmuz Pazartesi'den itibaren bilet fiyatları yükseleceği ve büyük olasılıkla o güne kadar bilet kontenjanı da tükeneceği için birkaç gün içinde kaydınızı tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Mike Butcher- TechCrunch
Mike Butcher- TechCrunch
Robin Wauters - Tech.eu
Robin Wauters - Tech.eu
Or Offer - SimilarWeb
Or Offer - SimilarWeb

webrazzi-summit-2014

Sponsorlarımıza teşekkürler!

Webrazzi Summit’in 2014'un ilk Elmas sponsoru bu sene de geçen sene olduğu gibi Turkcell oldu. Şu anda kadar onaylanmış olan diğer sponsorlarımız ise şöyle: Platin sponsorumuz TEB, Altın Sponsorlarımız  Crenvo İK, Ford, Intel, Sociomantic, Gümüş sponsorlarımız ise 212 ve tmob oldular.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Webrazzi Summit’in bu sene de çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.