Webrazzi Summit biletinizi en düşük ücretle şimdi alabilirsiniz! [Sadece 200 bilet]

Webrazzi Summit biletinizi en düşük ücretle şimdi alabilirsiniz! [Sadece 200 bilet]

25 Eylül 2014 tarihinde Swissotel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşecek Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit'in sadece ilk 200 bilet için ön satışa açtığımız özel erken kayıt indirimli biletleri şu an itibariyle satışta.

Bu kampanya dahilinde normal bilet fiyatı 600 Euro olan ve 7 Temmuz 2014 tarihinde erken kayıt indirimi ile 300 Euro'dan satışa çıkacak Webrazzi Summit biletlerine, tanesi 200 Euro'dan 2 adet alarak sahip olabileceksiniz.

2013 yılında 1500 kişinin katıldığı Webrazzi Summit'te geçmiş senelerde olduğu gibi yine çok değerli isimler konuşmacı olarak yer alacak. Konferans tarihine kadar onayları alındıkça yeni konuşmacılarımızı dönem dönem sizlerle paylaşacağız.

Sadece 200 bilet için açtığımız ve kısa sürede tükeneceğini düşündüğümüz bu özel kampanyadan faydalanmak için hemen summit.webrazzi.com/kayit adresinden kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Webrazzi Summit hakkında daha fazla bilgi için ise summit.webrazzi.com adresini inceleyebilirsiniz.

webrazzi-summit-2014

Sponsorlarımıza teşekkürler!

Webrazzi Summit’in 2014'un ilk Elmas sponsoru bu sene de geçen sene olduğu gibi Turkcell oldu. Şu anda kadar onaylanmış olan diğer sponsorlarımız ise şöyle: Platin sponsorumuz TEB, Altın Sponsorlarımız  Crenvo İK, Ford, Intel, Sociomantic, Gümüş sponsorlarımız ise 212 ve tmob oldular.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Webrazzi Summit’in bu sene de çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.