StartupDocuments.com: Girişimcilere hukuki hizmetler sunan girişim

StartupDocuments.com: Girişimcilere hukuki hizmetler sunan girişim

Çoğu girişimcinin en tecrübesiz olduğu alan muhtemelen işin hukuki tarafıdır. Hukuki danışmanlık almaksa sanıldığı kadar ucuz değildir. İşte bu sıkıntıların farkında olan Leila Banijamali, bu durumu değiştirmek için StartupDocuments.com'u hayata geçirmiş.

Aynı zamanda Bedrock adlı bir hukuk ofisinin kurucusu olan Leila Banijamal; Foodspotting, AdStack ve RewardMe şirketlerin hukuki işlerini yürütme tecrübesine sahip. Bu tecrübeden yola çıkarak yeni girişimler için işleri kolaylaştırmak istemiş.

startup documents girisim hukuki isleri

Startup Documents; Y Combinator'ın sağladığı dökümanlar, Clerky, Legal Zoom ve Orrick.com'daki kaynakların ve hizmetlerin ötesinde tamamen yeni girişimcilerin hukuki dökümanlarına odaklanıyor. 79 dolarlık şirketleşme paketi elektronik imza kullanımı gibi erişimler sağlarken, şirket sahipleri 249 dolara döküman işlerinin tamamını Startup Documents'a bırakabiliyor.

Ülkemizde daha önce AdaletOfisi.com gibi bir girişim girişimcilerin hukuksal sorularına uygun bir ücretle yanıt vermek istemişti. Adalet Ofisi'nin sitesi şu anda kapanmış durumda ama yeni hukuk otomasyonlarıyla beraber uzun soluklu hizmet verecek bir girişim çıkarmı bilmiyoruz ama Webrazzi TV'nin HukukiWeb kanalında sizleri aydınlatmaya devam edeceğiz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.