AdaletOfisi.com: Online ödeme ile hukuksal danışmanlık [10 davetiye]

AdaletOfisi.com: Online ödeme ile hukuksal danışmanlık [10 davetiye]

Bir sektörün ekonomik açıdan gelişmesi için o sektörün kendine has bir hukuku olması gerekir. Türkiye'de internetle ilişkili hukuki düzenlemeler henüz tam olarak yerleşmediği için de kitlesel büyüme dalgasını yakalamış değiliz. Dolayısıyla hukuksal alanda bir sorun çözmek kafa karıştırıcı bir hal alabiliyor.

Karşılaştığınız bir soruna internette araştırma yaparak veya tanıdıklarınıza danışarak çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Profesyonel ve uygun hizmet istiyorsanız sizi Adaletofisi.com ile tanıştırayım.

Mart 2012’ de altyapı çalışmalarına başlanan Adalet Ofisi, 9 aylık çalışmanın ardından geçtiğimiz hafta hizmete girmiş.  Sadece bilişim hukuku alanında değil, hemen her hukuksal sorunuza 8 dakikalık bir görüşme ile hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyor. Bu küçük danışmanlık/tanışma hizmetinin bedeli 19.90 TL. Dilekçe konusunda danışmak istediğinizde ise 29.90 TL ödüyorsunuz.

Ödemeyi kredi kartı, mobil ödeme veya Paypal üzerinden tahsil eden girişim, hizmet verdiği kişilere görüşmenin ses kaydını da sunuyor. Bunun için kullanıcının kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak sitedeki hizmet panelini kullanması gerekiyor.

9 hukukçu ile hizmet veren Adalet Ofisi, herhangi bir yanlış yönlendirmeye karşı hizmet verdiği kişileri Anadolu Sigorta üzerinden 500.000 TL’ye kadar güvence altına alıyor. Hafta içi 09:00 ile 18:00 arasında yapılan girişlere hızlı şekilde yanıt veriliyor. Farklı saatlerde gelen talepler için mesai saatleri içinde dönüş yapılıyor.

Elbette bu hizmetle ilgili aklınıza bazı sorular gelebilir. Benim sorularıma aldığım cevapları paylaşarak belki bunların bir kısmını cevaplamış olurum;

  • Sözlü danışmanlık ücreti, asgari ücret tarifesine göre baro tarafından belirleniyor.
  • Sitede bir isim yer almaması ve av.tr uzantılı alan adının bu işte modelinde kullanılması yasak.
  • Bu nedenle çağrı merkezindeki hukukçular (avukat denilmesi bile yasakmış) sadece outbound çalışıyor. Kullanıcının e-posta haricinde ulaşması mümkün değil.

Hukuksal konularda okuyucularımızın ne kadar sorun yaşadığını bilmesek de AdaletOfisi.com'u tanımanız gerektiğini düşündük. Şu an bu hizmete ihtiyaç duyan kullanıcılar için de 10 adet ücretsiz kullanım kuponu aldık.

8nh0ivn3xd ut7dkyjid1 bmgpxc1v7u sj7qgguig6 9hgcgjexqg 8azk0gvyf4 5te5em4oh9 br6rnzeu8z 3ur8rhn6zk 6f6dde9stg

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.