Adjust, yerel operasyonlarını başlatarak Türkiye'yi bölgesel merkez olarak belirledi

Adjust, yerel operasyonlarını başlatarak Türkiye'yi bölgesel merkez olarak belirledi

Daha öncesinde "Mobil uygulama geliştiricilerin mutlaka bilmesi gereken şirket ve servisler" başlıklı yazımızda sizlere tanıttığımız şirketlerden bir tanesi olan Adjust, geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye'de resmi olarak operasyonlarını başlattı.

Uluslararası mobil reklam ölçümlemesi ve uygulama analitiği platformu olan Adjust, bununla birlikte Facebook'un resmi partnerleri arasında yer alıyor. Facebook dışında birlikte çalışan servis müşterilerine gelişmiş bir iş geliştirme hizmeti sunuyor.

Adjust Türkiye ekibini kurma, yapılandırma görevini ise şirketin gelirlerden sorumlu GMY Hendrik Volp'un direktörlüğünde gerçekleşmiş. Yerel ekibi kurma ve yapılandırma görevinin neden Hendrik Volp'un görevlendirildiğini sorduğumuzda ise Volp'un daha önce Avrupa ve Amerika satış ofislerini hızlı bir şekilde başarıyla kurduğunu ve oradan gelen tecrübesini Türkiye'ye de aktarması için özellikle Hendrik Volp'un görevlendirildiği şirket tarafından aktarıldı.

adjust

Bununla birlikte Adjust Türkiye'nin bölgesel satış müdürü görevine Ender Özcan getirilmiş. Adjust Türkiye'nin 2-3 kişilik bir satış & müşteri destek pozisyonu duyurucağıda söylenen bilgilerden biri oldu.

Şirketin Türkiye'de yerel operasyonlarını başlatması ve ofis kurmasının yanında Türkiye'yi bölgesel merkez olarak belirlemesi oldukça önemli bir gelişme. Türkiye ofisini Orta Doğu ve özellikle Asya için bir geçiş ve aracı olarak kullanmak istediklerini belirten şirket, Suudi Arabistan, İsrail ve Hindistan'ın gelecekte odaklanacağı ülke ve pazarlar olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.