Chat Center ile her platformdan internet sohbeti

Chat Center ile her platformdan internet sohbeti

Sıkça gördüğümüz sohbet uygulamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Techcrunch kurucu ortaklarından Keith Teare, ChatCenter ile herkesin 'kolayca' erişebileceği bir ürün geliştiriyor.

Keith Teare ile Alex Komarov ve Sergey Zhukov adlı iki mühendis tarafından geliştirilen Chat Center'ın öne çıkan yönü, sistemde açtığınız hesaba erişebilen herkesin sizinle her hangi bir cihaz üzerinden çok hızlı bir şekilde sohbete başlayabiliyor olması.

chatcenter.me/keith gibi sahip olduğunuz profil adresinizi diğer sosyal ağ hesaplarınızda veya blogunuzda paylaşıyorsunuz. Bu sayede kullanıcı adını ve e-posta adresini yazan herkes sizinle saniyeler içinde sohbete başlayabiliyor.

chat center uygulamasi

Web tabanlı sohbet erişimi olsa da Chat Center'ın test aşamasında bir iOS uygulaması var ve Android uygulaması hazırlanıyor. Diğer mobil uygulamalar içinse henüz bir bilgilendirme yapılmamış.

Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi mobilde herhangi bir kişiyle Chat Center hesabınız olmadan 20 saniye içinde sohbete başlayabiliyorsunuz. Kik Messenger'da ise bu süre 110 saniyeye çıkıyor. Bildirimleri e-posta yoluyla veya mobil uygulamalar üzerinden alabiliyorsunuz.

Keith Teare'nin kendi yatırım fonu ile Greg Kidd ve Innovalley tarafından 370 bin dolarlık kaynak sağlayan Chat Center, ücretsiz API ve SDK'lar ile geliştiricilerin de desteğini almayı hedefliyor.

Onlarca güçlü sohbet uygulamaları arasında Chat Center'ın şansı çok da fazla değil. Ama anlatıldığı gibi profil sayfalarında CC adresleri paylaşılmaya başlanırsa tercih sebebi olup gelişme gösterebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.