Apple, 'Hoşgeldin Ramazan' diyerek aya özel içerikler sunuyor

Apple, 'Hoşgeldin Ramazan' diyerek aya özel içerikler sunuyor

Malum Ramazan yaklaşıyor, gıda markaları başta olmak üzere iletişim faaliyetlerinde Ramazan'ı odağa alan markalara Apple da dahil oldu. Geçtiğimiz Kasım ayında internet mağazasının açılışında kullandığı çay tabağı görseliyle yerelleştirmeye dair girişimlerine başlayan marka Ramazan'a özel içerik sunarak bunu sürdürüyor.

Kullanıcılarına 'Ramazan için Seçtiklerimiz' başlığıyla e-posta gönderen Apple açıklamasında "ister seyahatinizi planlayın, ister tarifler öğrenin veya ailenizle hoşça vakit geçirin; özel olarak seçtiğimiz uygulamalar, oyunlar ve filmler bu özel ayı en iyi şekilde geçirmenize katkıda bulunacak" diyor.

Kullanıcıyı Ramazan için hazırladığı Eğlence, Gıda ve Sağlık, Seyahat Araçları ve Planlıyıcılar başlıklı dört kategoriye yönlendiren marka, zekat oranını hesaplama uygulamasının da aralarında bulunduğu içerikleri kullanıcılarına sunuyor.

Bu kadar yerelleştirmenin içinde imsakiye özelliği var mı diye merak edenler için belirtelim, öne çıkarılan uygulamalar arasında böyle bir içerik henüz bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.