McDonald's Silikon Vadisi'nde inkübasyon merkezi açtı

McDonald's Silikon Vadisi'nde inkübasyon merkezi açtı

Fast food'da dünyanın önde gelen markalarından McDonald's San Francisco'da inkübasyon merkezi açtı. Hem şirketin bu yöndeki kararı hem de konum olarak San Francisco'yu tercih etmesi dikkatleri çekti. TechCrunch'ın paylaştığı bilgiye göre dijital ürünlerini geliştirmek isteyen McDonalds şimdiden Facebook ve Paypal'ın aralaında bulunduğu şirketlerden mühendisleri bünyesine katmış ve daha da istihdam yapacakmış.

McDonalds bu adımla sadece yetenekleri bünyesine katmış olmuyor, aynı zamanda teknoloji ekosisteminin başkentine adeta konsolosluk açıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan McDonalds bu merkezin teknoloji dünyasıyla önemli ilişkiler kurmalarında yardımcı olacağını paylaşıyor.

Müşterinin dijital deneyimine odaklanacaklarına belirten McDonalds özellikle mobil sipariş ve ilerleyen süreçte sosyal medya ve dijital pazarlama odağında kampanyaların bu merkezde geliştirilip yönetileceğini paylaşıyor. Fast food markasının dijitale geçiş kararı daha önce Nike'ın da aralarında bulunduğu pek çok marka tarafından alındı ve uygulanmakta.Örneğin Nike Accelerator ürünlerin geliştirilmesinde yazılımcılara özel programlar sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.