Sony'den yeni bir ürün: PlayStation TV

Sony, Los Angeles'da düzenlenen oyun fuarı E3'teki basın toplantısında PlayStation TV'yi tanıttı. Apple TV ile aynı mantıkla çalışan cihaz, PlayStation 4'ünüzü PlayStation TV aracılığıyla başka bir ekrana bağlamanızı sağlıyor.

Yapılan konferansta fiyatı da açıklanan cihaz, 99$'dan satışa sunulacak. İlk etapta sadece Japonya'da piyasaya çıkacak PlayStation TV, PlayStation Now ile de uyumlu çalışacak. PlayStation TV'nin 31 Temmuz'da piyasada olması bekleniyor. Cihaz Japonya'dan sonra Kuzey Amerika ve Avrupa için de uyarlanacak. Her ne kadar ortada diğer ülkeler için kesin bir tarih olmasa da Sony bu yılın Sonbahar aylarını işaret ediyor.

Sadece PlayStation TV'nin fiyatı belli olsa da, Sony farklı bir yöntemle özel bir bundle da hazırlamış. 140$'dan satışına başlanacak bu paket, PlayStation TV'nin yanımda bir DualShock, HDMI kablo, 8GB hafıza kartı ve bir oyunla birlikte gelecek. Buradan da anlayacağınız ve Sony'nin açıkladığı gibi, PlayStation TV'de PSOne, Vita ve PSP oyunları oynanabilecek.

Geri uyumluluk sayesinde çok sayıda oyunun oynanabileceği bir platform olan PlayStation TV, PlayStation 4 sahipleri tarafından tercih edilecektir fakat PlayStation TV'nin başarısını bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.