Facebook'tan #DünyaKupası için özel servisler

Facebook'tan #DünyaKupası için özel servisler

Dünya Kupası'na özel hazırlıklar yaptığını paylaştığımız Google'dan sonra Facebook da yeniliklerini paylaştı. Dünya kupasını takip etmek isteyenleri kendi alanında tutmak isteyen Facebook'un Twitter'ın görevini üstlenerek etiketlerle kullanıcılarını birarada tutmak istiyor, Facebook Dünya Kupası için hazırladığı alanda ana odağı Trending üzerine kurgulamış.

WorldCup  ve Dünyakupası etiketiyle kullanıcıların yaptığı paylaşımları bir havuzda toplayan Facebook maç bilgilerini sağ alanda gösteriyor. Sağ sütunda yaklaşan maçlarla birlikte takımların Facebook sayfalarını gösteren sosyal ağ takımların beğeni sayılarını önemli derecede artıracak görünüyor. Ayrıca etkileşimli haritayla belirlenen oyuncuların ülkelere göre aldığı beğeniye de yer veren Facebook, Dünya Kupası için Google'dan daha fazla çalışmış görünüyor.

Screen Shot 2014-06-10 at 17.32.57

Facebook'un Dünya Kupası için hazırladığı havuzu görmek isteyenler buradan ulaşabilirler, Ronaldo'dan Özil'e dünyanın en fazla beğeniye sahip 10 futbolcusunun etkileşimli haritasınaysa buradan ulaşabilirler. Anlaşılan Dünya Kupası'nın sonunda gol istatistikleri kadar teknoloji devlerinin ziyaretçi istatistiklerini de göreceğiz. A Milli Takım'ımız Dünya Kupası'nda yok ama siz nereden takip etmeyi planlıyorsunuz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.