Box, kâr amacı gütmeyen kuruluşlara ücretsiz bulut hizmeti sağladığı Box.org'u duyurdu

Box, kâr amacı gütmeyen kuruluşlara ücretsiz bulut hizmeti sağladığı Box.org'u duyurdu

Yakın zamanda halka arz başvurusunu yapan Box, büyüme konusunda ilginç bir adım attı ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşları hedefleyen yeni hizmeti Box.org'u açtığını duyurdu. Box CEO'su Aaron Levie'nin Twitter'dan paylaştığı bilgiye göre Box.org kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik bir bulut hizmeti sunuyor.

Aralarında Dünya Bankası, Ashoka, Birleşmiş Milletler Derneği gibi büyük kurum ve kuruluşların listelendiği Box.org sayfasında bugün 1,000'in üzerinde tarafın yer aldığı belirtiliyor.

Box.org'dan yararlanmak isteyen organizasyonların sayfa üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Box.org, dünya çapında bütün kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuru alıyor. Başvuru rehberinde yer alan bilgilere göre Türkiye'den başvurmak isteyen organizasyonların kar amacı gütmediğini gösterir bir sertifika ya da ilgili bakanlık veya derneğe üye oldukları bilgisi gerekiyor.

Seçilen kuruluşlar Box'ın 10 lisansını ücretsiz olarak ve zaman sınırlaması olmadan kullanıyor. Orta ya da büyük ölçekli kuruluşlar yani 10 lisanstan fazlasına ihyacı olanlarsa Box bulut hizmetlerini yüzde 50 indirimle alıyor.

Box.org'un bir başlangıç olduğunu belirten şirket, ileride bu yönde daha fazla uygulamaya gideceğinin sinyallerini veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.