Adidas'tan akıllı telefondan izlenebilen akıllı top: miCoach Smart Ball

Adidas'tan akıllı telefondan izlenebilen akıllı top: miCoach Smart Ball

adidas-smart-ballAdidas, adeta akıllı ürünler alt markası olan miCoach'un yeni ürünü Smart Ball'u tanıttı. Geçtiğimiz yılın Ekim ayınd paylaştığımız miCoach akıllı saat ailesinin yeni üyesi olan Smart Ball, kullanıcının topu akıllı telefonda takip edebilmesini sağlıyor.

İçerisinde hareket sensörleri bulunan Smart Ball topun hızında aldığı ivmeye kadar bilgiyi kaydederek akıllı telefona gönderiyor.Bir yıldan uzun bir süredir geliştirmesi yapılan ürün şu an için iOS tabanlı cihazlar olan iPhone, iPod ve iPad'le çalışabiliyor. Özellikle antremanlarda faydalı olacak Smart Ball ile futbolcuların yeteneklerini geliştirmeleri daha kolaylaşacak görünüyor.

Topun hareketini sadece yazısal değil grafiksel olarak göstermesiyle görselliği ön plana çıkan uygulama Smart Ball ile bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. Kullanıcının arkadaşlarıyla sonuçları paylaşabilmesine olanak tanıyan uygulama böylece performansı artırmak için yarışmayı da ön plana çıkarıyor.

adidas-smart-ball

Topun havasının inmesine alışan bir neslin topun şarjının bitmesine nasıl alışacağı merak konusu. Smart Ball'un dolu şarjla ne kadar kullanıldığı belirtilmiyor ama paketinin içinde şarj aleti var dolayısıyla maçın ortasında şarj için ara verebilirsiniz :)

Profosyonel kullanımın haricinde bireysel kullanıma da sunmak isteyen Adidas bugün ABD ve Avrupa'da Apple Store'larda satışa sundu. 299 dolara satılan ürünün Türkiye Apple Store'da şu an bulunmadığını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.