MyBilet ödeme seçeneklerini PayPal ile genişletiyor

MyBilet ödeme seçeneklerini PayPal ile genişletiyor

Geçtiğimiz yılın sonunda Cinemaximum'la yollarının ayrıldığını okuduğunuz MyBilet aktif büyüklüğünü paylaşmanın haricinde PayPal ödeme opsiyonunu bizimle paylaştı.

1300'den fazla sinema ve 500’den fazla tiyatro salonuna hizmet veren MyBilet, yıllık toplam 40 milyona yakın bilet satıyor.

Önemli satış rakamına sahip MyBilet ödeme seçeneklerini artırarak müşterilerinin istediği kanaldan ödemesini sağlamak için Paypal opsiyonunu ekledi.

Online satın almalara gelen bu opsiyonun haricinde MyBilet'in müşterilere ulaşmasında önemli noktalardan biri olan kiosklar da bu seçeneğe dahil olacak. PayPal akıllı saat uygulaması üzerinden ödeme yaptıracak haberinde olduğu gibi MyBilet'in giyilebilir teknoloji odağında şu an için planı bulunmuyor ama PayPal'la ödemeyi yaygınlaştırmak isteyen şirket indirim kampanyası başlatmış.

Haziran'ın 7'sine geçerli kampanyada PayPal'la ödeme yapacak MyBilet kullanıcıları 5 TL indirim kazanacaklar. Halihazırda yurt dışından ödemelerini PayPal üzerinden alan önemli bir çoğunluğun tercih edeceği seçenekle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.