Shopi go, İngilizce versiyonuyla uluslararası e-ticareti hedefliyor

Shopi go, İngilizce versiyonuyla uluslararası e-ticareti hedefliyor

Sizlerle geçtiğimiz yıl paylaştığımız ve daha çok lüks segmente hitap eden ürünleriyle ön plana çıkan e-ticaret girişimi Shopi go, İngilizce dil opsiyonunu yayına aldı.

Şu ana dek yerli bir e-ticaret girişiminin İngilizce versiyonunu yayına alması çok da alışagelmiş bir durum değil. Hatta pek çok sitenin İngilizce dil opsiyonu bulunmuyor.

Shopi go, bu konuda değerli bir adım atarak İngilizce versiyonuyla e-ticaret hinterlandını genişletmiş de oluyor. 

Shopi go

Sofistike bir yaşam biçimini yansıtan mağazacılık anlayışıyla çıktıkları yolda, bir süre önce tasarımını da yenileyen Shopi go'nun, İngilizce versiyonla tek amacı tabii ki uluslararası ticaret değil. Türkiye'de, özellikle İstanbul'da yaşayan ciddi bir yabancı nüfus bulunuyor. Yani Türkiye'de yaşayan expat'ları da hedefleyen Shopi go'nun, bu açıdan düşünüldüğünde çok önemli bir adım atmış olduğunu düşünüyorum.

Nişantaşı'nda fiziksel bir mağazaya da sahip olan Shopi go'da, 200'ün üzerinde tasarımcının son sezon koleksiyonları bir araya geliyor ve bu çeşitliliği, aynen sahip olduğu e-ticaret platformuna da aktararak, dünyanın her yerine gönderim yapma hedefiyle yola çıkmış durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.