Estetik ve içerik odaklı yeni Fizy yayında

Estetik ve içerik odaklı yeni Fizy yayında

fizy-iphone-thumbMüzik severler için iyi bir haberimiz var. Bir süredir devam eden yenilenme sürecini tamamlayan Fizy artık yayında. Beta sürecini kısa süre önce incelediğimiz Fizy estetik ve içerik odaklı yeni yapısıyla karşımızda.

Yeni Fizy'nin dönüşüm sürecinde,"Yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı ister web'de ister mobilde tek tıkla dinle" mottosunun hakkını verdiğini söyleyebiliriz.

Fizy sanatçılarla ilgili bilgi sayfaları veya dinleme popülerliği gibi önemli içerikleri bugüne kadar sunmamıştı. Yeni Fizy, tasarımsal değişikliğin ötesinde, içerik zenginleştirilmesiyle dikkat çekiyor.

Flat design yaklaşımıyla tasarımını yenileyen Fizy'de kullanım kolaylığı ön planda. Bununla birlikte artırılan "mood" sayısı kullanıcılara daha çeşitli bir müzik içeriği sunuyor.

fizy-anasayfa

Şarkı arama motorunu merkeze alan ana sayfayı da terkeden fizy.com, ziyaretçilerini en popüler mood'lar, sanatçı radyoları ve yeni albümlerle karşılıyor. Kullanıcı deneyimini geliştiren bu özellik tek tıkla müzik dinlemeye başlamanızı sağlıyor. Bununla birlikte arama fonksiyonunun da iyileştirildiğini söylemekte fayda var.

Sanatçı veya şarkı araması yaparken, fizy size otomatik tamamlama önerileri sunuyor. Arama sonuçlarında şarkıların süresi, yılı ve albümü gibi detaylar da sıralanıyor. Bu kategorilerden herhangi biri üzerinden yeniden filtreleme yapılması da mümkün hale getirilmiş.

yeni fizy ekran

Şarkıların çalma listesine eklenmesi ve düzenlenmesi de eskisine göre daha kolay hale gelmiş.

Fizy'nin yaptığı açıklamaya göre, web'de başlayan yenilik, aşamalı olarak iOS ve Android tabanlı mobil cihazlar için de kullanıcı deneyimine sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.