China Times: "Apple, iWatch'ın üretimine başladı"

China Times:

iWatchApple'ın uzun süreden beri konuşulan giyilebilir teknoloji ürününde üretime başladığını China Times paylaştı. Adı konusunda açıklama yapılmamasına karşılık iWatch isminin herkes tarafından konuşulduğu Apple'ın giyilebilir teknoloji ürününde üretim rakamlarıysa dikkat çekiyor.

Bu yılın ortasında tanıtılması beklenen üründe bu dönem içinde 3 milyon adede kadar üretim yapılması, 3. çeyrekte bu rakamın 15 milyona ulaşması bekleniyor. iPhone 5'in 3 günde 5 milyon adet satışa ulaşmasının yanında iWatch'un üretimine rakamlarına bakacak olursak Apple'ın bu kategoriden beklentisini anlamış oluruz.

apple-iwatchSamsung Gear'in iki ayda 800 bin adet satmasıyla Apple'ın iWatch üretimini göz önünde bulundurduğumuzda Apple giyilebilir teknolojide önemli bir payı hedefliyor. Nike FuelBand'in kapanacağı/ devam edeceği söylentilerinin aslı da Apple'ın buradaki adımının rakiplerini korkutmasıydı.

Tim Cook'un çalışanlarına attığı yılbaşı e-postasında 2014 yılında müşterilerin aşık olacağı ürünler sunacaklarını paylaşmıştı, ilerleyen süreçte üretimden görüntlerinde paylaşılması muhtemel görünüyor.

Görsel: THOMAS BOGNER, TODD HAMILTON

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.