BMI ve Marmara Üniversitesi’nden sertifikalı sosyal medya uzmanlığı eğitimi [yüzde 20 indirim]

BMI ve Marmara Üniversitesi’nden sertifikalı sosyal medya uzmanlığı eğitimi [yüzde 20 indirim]

BMI ve Marmara Üniversitesi’nin geçen Eylül ayında ilkini düzenledikleri Sosyal Medya Uzmanlığı sertifika programını, destekleyicilerinden biri olarak sizlere duyurmuştuk. 5 hafta süren ve 60 saatlik bir pir programa sahip etkinlinğin ikincisi 3 Mayıs tarihinde başlıyor.

Donanımlı sosyal medya yöneticisi ihtiyacını gidermeyi hedefleyen ve çeşitli konuları içeren program yine Marmara Üniversitesi’de gerçekleştirilecek. Google eski pazarlama direktörü Mustafa İçil'in de aralarında bulunduğu 12 eğitmen ve 7 akademisyenin bulunduğu sertifika programının kontejanı 50 kişiyle sınırlandırılmış.

Screen-Shot-2014-04-24-at-11.22.59Özellikle kariyerine sosyal medya üzerine devam etmek isteyen bireysel katılımcılar ile sosyal medyayı daha etkin kullanmak isteyen markaların pazarlama birimlerinin yoğun olarak ilgi göstereceğini düşündüğümüz eğitimde her gün daha önem kazanan dijital pazarlama araçları ve stratejilerine dair, markalara ve kurumlara uygulanabilir bilgiler sunulacak.

Sertifika programına Webrazzi okuyucularına özel olarak yüzde 20 indirimle kayıt olabileceğinizi belirtelim. Programla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.