Tasit.com'un yenilenen mobil uygulamalarından ilan vermek artık mümkün

Yakın zamanda Red Herring tarafından Avrupa'nın en iyi 100 girişiminden biri seçilen online seri ilan servisi Tasit.com'un mobil servisleri yenilendi.
Tasit.com'un yenilenen mobil uygulamalarından ilan vermek artık mümkün

tasitcom logoYakın zamanda Red Herring tarafından Avrupa'nın en iyi 100 girişiminden biri seçilen online seri ilan servisi Tasit.com'un mobil servisleri yenilendi. Tasit.com'un uzun zamandır beklenen Android versiyonu yayınlanırken, iPhone uygulaması da güncellendi.

Büyük değişiklikler içeren güncellemeyle gelen özelliklerin başında, kullanıcıların artık uygulamayı kullanarak ilan verebilmesi geliyor.

Kapsamlı güncelleme, kullanıcıların Tasit.com'un geliştirilmiş özelliklerini mobilden kullanmasına imkan veriyor. Uygulama üzerinden üye olmak, ilan takip etmek ve verilen ilanlarla ilgili mesajları yanıtlamak mümkün. İlanları "garaj"a ekleme özelliği, hızlıca doping alma ve iyileştirilmiş, reklamsız kullanıcı arayüzü ise diğer göze çarpan özellikler.

Tasit.com'un halihazırda web üzerinden kullananlar için  mobil uygulamasından ilan vermenin çok da farklı olmadığını söyleyebiliriz. İlan Ekle menüsünden üç aşamada gerçekleştirilebiliyor. Facebook ya da e-posta hesabınızdan giriş yaptıktan sonra, otomobil /ticari araç veya motosikletinize ait marka, model gibi bilgileri giriyorsunuz. Son aşamada ise araçla ilgili (fiyat, km, yakıt türü, iç özellikler, teknik detaylar gibi) bilgileri girip, fotoğraf yüklüyorsunuz.

tasit.com ilan tasit.com adres

İlan yayınlamadan önce Tasit.com size ilanınızı öne çıkarmanızı sağlayacak, doping adı verilen, bazı terfi seçenekleri de satışa sunuyor. İlanınızın eş zamanlı olarak farklı bir internet sitesinde yayınlanması da bu doping seçeneklerinden biri. Tasit.com Kurucu ve CEO'su Birol Kabakoğlu'nun verdiği bilgiye göre, şirket, aralarında milliyet.com.tr, zaman.com.tr gibi bilinirliği yüksek adreslerin de yer aldığı 130 kadar internet sitesiyle anlaşmış.

İlanınızı öne çıkarmak için, tasit.com vitrini, çerçeve ve farklı renk gibi seçeneklerde  satın alabileceğiniz diğer dopingler arasında. Doping için ödemenin uygulama üzerindenyapıldığını bunun dışında ilan vermek için herhangi bir ücret ödenmediğini hatırlatalım.

Tasit.com uygulamasında bir önceki versiyonuna göre geliştirilen özelliklerden biri de kişiselleştirme. Kullanıcılar, uygulama üzerinde Garaj Listesi oluşturabiliyor ve beğendiği ilenları takip edebiliyor. Bununla birlikte uygulamada ilan arama özelliği de geliştirilken, yapılan aramaları kaydetmek de mümkün hale getirilmiş.

Sizin o anki lokasyonunuza ulaşmak isteyen uygulamaya izin verdiğiniz takdirde, uygulama size en yakın bayi ya da galeri listeleyebiliyor. Listeleme fonksiyonu ilgilendiğiniz ilanlarla ilgili bayilerle ya da galerilerle hızlıca iletişime geçmenizi sağlıyor.

Tasit.com'un yenilenen iPhone uygulamasında ilgilendiğiniz ilanın İlan Sahibi bilgileri arasında Yol Tarifi Al özelliği de eklenmiş. Uygulama Apple ya da Google Maps üzerinden size ilan sahibinin yerine ulaşabileceğiniz rotayı da gösterebiliyor.

Tasit.com uygulamasında beğendiğiniz ya da tavsiye etmek istediğiniz ilanları Facebook ya da e-mail üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Uygulamanın Haberler bölümünde ise otomotiv sektörüyle igili güncel gelişmeleri ve yeni model araç tanıtımlarını incelemek mümkün.

Tasit.com'un Andorid uygulamasını buradan, iOS uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.