Ankara Start-Up Zirvesi, altıncı kez girişimcileri yatırımcılarla buluşturuyor

Ankara Start-Up Zirvesi, altıncı kez girişimcileri yatırımcılarla buluşturuyor

Anadolu'da girişimcilik ekosisteminin oluşması için yapılan etkinlik sayısı artmaya devam ediyor. Bu etkinliklerden birisi de geçtiğimiz yıllarda da sizinle paylaştığımız Bilkent Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı ve 3 yıldır düzenlenen Ankara Startup Zirvesi.

Yılda iki defa düzenlenen ve 6.sı düzenlenecek olan Ankara Startup Zirvesi 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. Kar amacı gütmeyen organizasyonun Web, mobil tabanlı fikir aşamasını geçmiş genç girişimci adayları için başvuru süresinin 28 Nisan'da sona erdiğini hatırlatalım.

Ankara Startup Zirvesinin yol haritasına değinerek devam edelim. Fikir aşamasını geçmiş girişimcilierin 28 Nisan'a kadar yapacakları başvuru sonucunda ön elemeye tabi tutulacak. Ön elemeden geçen projeler 10 Mayıs'ta yatırımcı karşısına çıkarak sunumlarını gerçekleştirecek.

Yatırımcılar karşısında 7′şer dakikalık sunum yapan girişimciler mentörlük veya yatırım alma şansı yakalayacaklar. Bunun haricinde jüri tarafından değerlendirilen projelerden 1. olan 1000 TL Nakit, Şirket Kurulum Desteği, Bilkent Cyberpark’ta 6 Ay ücretsiz kuluçka ofisi, Ücretsiz Ofis Mobilyası'nın da aralarında bulunduğu ödüllerinin sahibi olacak.

Ödüllerinden ziyade girişim yarışmalarında oluşan arkadaşlıkların önemini hatırlatalım. İlgilenenler başvurularını buradan gerçekleştirebilir veya  Ankara StartUp Zirvesi'ni ziyaret ederek daha detaylı bilgiye ulaşabilirler.

ankarastartup2014Noreklam_1

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.