Ankara Start-Up Zirvesi 4. kez girişimcileri yatırımcılarla buluşturuyor

Ankara Start-Up Zirvesi 4. kez girişimcileri yatırımcılarla buluşturuyor

Üçüncüsü Kasım 2012'de düzenlenen Ankara Start-Up Zirvesi bir kez daha girişimcilerle yatırımcıları Ankara'da biraraya getiriyor. Bilkent Genç Girişimciler Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliğin başvuru süresi uzatıldı ve etkinliğe sayılı günler kaldı.

Bilkent Cyberpark tarafından desteklenen ve kar amacı gütmeyen Ankara Start-Up Zirvesi ilk 10 Aralık 2011’den bu yana belli aralıklarla düzenleniyor. 4 Mayıs'ta 4.'sü düzenlenecek olan etkinlikte fikir aşamasını geçmiş genç girişimci adayları için başvuru süresi devam ediyor.

Şimdiye kadar 23 proje sahne aldı

Projelerini hedefli bir kitleye ve yatırımcılara tanıtma şansı bulacak adaylar aynı zamanda ödül ve yatırım bulma şansını da yakalayacak. Şimdiye 23 projeyi 20’den fazla yatırımcıyla buluşturan etkinlik projesi olmayan katılımcıları da bu zirveye davet ediyor.

Web veya mobil tabanlı bir girişminiz varsa ve 4 Mayıs tarihinde Bilkent Cyberpark'ta olma imkanınız varsa girişiminizi anlatan bir yazıyla basvuru ankarastartup.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başvurular arasında bir ön eleme yapılacağını ve etkinliğe davet edilen girişimci adaylarının 1 Mayıs'ta açıklanacağını da eklemeden geçmeyelim. Ön elemeyi geçen başarılı projelerin sahipleri de yatırımcılar karşısında 6'şar dakikalık sunum yapmaya hazır olmalı.

Yarışan projeler mentor ve yatırım desteği kazanmak için yarışırken jüri tarafından seçilen bir proje ise 2000 TL temsili para ödülü kazanacak. Ayrıca "En Beğenilen E-Ticaret Projesine" PayU tarafından tek çekim işlemlerde 100.000 TL’lik ticaret hacmine kadar “0” komisyon ve ücretsiz sahtecilik (fraud) önleme hizmeti sunulacak.

Bizim de medya sponsoru olarak desteklediğimiz bu etkinliğin özellikle Ankara'daki takipçilerimizi harekete geçirmesini umuyoruz.

Etkinlik hakkında detayları buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.